Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

AKUT

 

AKUTMOTTAGNING DYGNET RUNT, ÅRET RUNT.

RING 054-17 52 50


Djur som plötsligt insjuknat eller skadat sig kan boka in sig på vår akutmottagning. Vi vill gärna att du ringer oss först så vi kan förbereda för er ankomst.

Efter receptionens och butikens öppettider är entrédörren låst, du behöver då ringa på ringklockan så kommer vi och öppnar dörren så fort vi kan.


 

När du kommer in på vår akutmottagning har du ingen bokad tid, efter anmälning i receptionen får man sitta ner i väntrummet.
Även om andra patienter anmäler sig efter dig kan det hända att de får komma in först. Vi prioriterar alltid den patient som är i mest akut behov av vård. Det är därför du inte får en bokad tid på akutmottagningen och därför kan det också bli väntetider.


Ta med dig något att läsa medan du väntar, det finns också en godis- och dryckesautomat i väntrummet. 
 

Djuren kan även bli sjuka mitt i natten eller på helger. Då finns också ett akutteam som har tillgång till hela sjukhuset med all utrustning. Det kan t ex vara besvärlig valpning, andningsproblem eller att djuret blivit påkört. Akutteamet som jobbar kvällar, nätter och helger måste naturligtvis ha ledigt ibland på dagtid. Det är därför alla veterinärer och djursjukvårdare inte är här alla vardagar.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved