Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Akutmottagningen

 

AKUTMOTTAGNING DYGNET RUNT, ÅRET RUNT.

RING 054-17 52 50

 


Kommer du in på vår akutmottagning har du ingen bokad tid, efter anmälning i receptionen får man sitta ner i väntrummet så hjälper vi till så fort vi kan. Akutsköterskan gör alltid en första bedömning av ditt djur vid ankomst, därefter gäller prioritering av vem som är i mest akut behov av vård. Var beredd på att det kan bli flera timmars väntetid så ta gärna med något som du kan äta. Det finns också en dryckes- och godisautomat i vårt väntrum. 


Djuren kan även bli sjuka mitt i natten eller på helger. Då finns också ett akutteam som har tillgång till hela sjukhuset med all utrustning. Det kan t ex vara besvärlig valpning, andningsproblem eller att djuret blivit påkört. Akutteamet som jobbar kvällar, nätter och helger måste naturligtvis ha ledigt ibland på dagtid. Det är därför alla veterinärer och djursjukvårdare inte är här alla vardagar.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved