Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

På djursjukhuset

 
Har du ett djur med diarré/kräkning eller ett djur med klåda ber vi er att lämna djuret kvar i bilen när ni anmäler er ankomst för att undvika smittspridning. Undersökningen sker sedan på vår isoleringsavdelning.
 
 

Mottagningen:

Har du en bokad tid på mottagningen vill vi att ni anmäler er i receptionen när ni kommer. Det kan vara bra att ha med sig eventuell stamtavla, försäkringspapper och legitimation.
 
 

Akutmottagningen:

Kommer du in på vår akutmottagning har du ingen bokad tid, efter anmälning i receptionen får man sitta ner i väntrummet så hjälper vi till så fort vi kan. Akutsköterskan gör alltid en första bedömning av ditt djur vid ankomst, därefter gäller prioritering av vem som är i mest akut behov av vård. Var beredd på att det kan bli flera timmars väntetid så ta gärna med något som du kan äta. Det finns också en dryckes- och godisautomat i vårt väntrum. Akutteamet jobbar på akutmottagningen under hela dagen.
 

Kattväntrummet:

För katterna har vi ett speciellt kattväntrum där ni kan slå er ner med er katt. Katten får då vänta avskilt från hundar för att inte stressa upp katten mer än nödvändigt inför besöket. När det sedan är er tur kommer vi och ropar upp er.
 

Operation:

Djuret lämnas på morgonen vanligtvis vid 8,00. Intaget sker i turordning. Veterinären gör en första undersökning och sedan får djuret stanna hos oss under dagen. Djurägaren gör upp en tid med veterinären när djuret kan hämtas. Om inga andra instruktioner getts gäller att djuret ska vara fastande från klockan 24,00 kvällen innan operationsdagen. Vatten får djuret dricka hela tiden. Djuret bör vara nybadat. Tänk också på att rasta din hund ordentligt innan besöket. Gnagare får äta och dricka ända fram till operationen. En del operationer kräver andra förberedelser, oftast ges instruktioner för detta vid besök innan operationsdagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved