Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Årets VIKTigaste vinnare

 


NU SÖKER VI DIG!

...som vill delta i vårt bantningsprojekt Årets VIKTigaste vinnare!

Djurägarna till 5 hundar och 5 katter har chansen att tillsammans med oss och Royal Canin få ge sitt djur ett lättare liv! 

Fyll i ansökan nedan för att få chansen att delta i bantningsprojektet. Av alla som skickar in en ansökan utser vi 5 hundar och 5 katter som får vara med i projektet.
Vid projektets start bjuder vi in deltagarna till en gratis föreläsning om övervikt och bantning. Våra viktcoacher presenterar sig då för er och vi gör också en första invägning.
Är ni inte kund hos oss sedan tidigare skapar vi vid det här tillfället också en journal för ert djur. Djuret kommer under projektets gång dokumenteras och fotograferas. 
Ni får vid det här tillfället också en matskål med inbyggd våg och foder för första månaden i projektet. Våra viktcoacher hjälper er med rätt dosering av foder för just ert djur och lägger upp en plan till nästa gång vi ses. Vi bokar upp fyra tillfällen där vi kommer träffas för ny invägning och coachning.

Projektet är ett samarbete med Royal Canin. Fodret vi kommer använda under projektets gång är Satiety Support. Första månaden får ni gratis foder. Vinnaren, den som procentuellt har gått ner mest i vikt, av projektet får en månads gratis foder anpassat för den nya vikten. Ni får också ett presentkort till ett värde av xxx:-

Efter projektet skickas dokumentation och bilder in till Royal Canins centrala tävling där du får chansen att vinna ett års förbrukning av foder! Läs mer om den tävlingen på www.royalcanin.se/viktigaste-vinnaren

 

Ansökan om att delta i årets viktigaste vinnare

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda gärna upp en bild på ditt djur (helkropp)

 

Genom att skicka in denna ansökan godkänner jag att mitt djur dokumenteras och fotograferas under projektets gång. Bilder och dokumentation får användas i Evidensia Djursjukhuset Karlstads sociala medier och för vidare tävlan i Royal Canins centrala tävling.
 

 
 

                                                                                                                                                     I samarbete med

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved