Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Röntgen/Ultraljud

 

På Evidensia Djursjukhuset Karlstad finns digital röntgenutrustning. Inför en röntgenundersökning får ditt djur ibland ett lugnande medel (sedering) för att djuret ska vara avslappnat. När det är dags att röntga får din hund en munkorg eller rosett kring nosen. Katter får använda en krage. Detta görs som en säkerhetsåtgärd eftersom vissa individer omedvetet kan reagera vid hantering då de fått lugnande. Säkerheten både för dig och ditt djur är viktig för oss. Du får själv hjälpa till att hålla ditt djur på röntgenbordet. Du får då använda speciella skyddskläder som skyddar mot strålning. Personer som är gravida eller under 18 år får ej vara med på röntgenundersökningar.

Vi har också en ultraljudsapparat som kan användas för bilddiagnostik. Detta är vanligt vid sjukdomar i hjärta, buk och andra mjukdelar. Från det 28:e dygnet kan man också både på hund och katt undersöka om djuret är dräktigt. Ultraljud används också om man behöver ta prover från vävnader i kroppen. Vid undersökningen får djuret ligga på rygg i en mjuk madrass formad som en vagga. Du som djurägare får hjälpa till att hålla ditt djur.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved