Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Jakthundskontroll

 

Förbered din jakthund för säsongen.

 
Värmland är ett län där vi har mycket jakthundar. Det ställs mycket höga krav på en jakthund under en kort men intensiv del av året. Därför är det extra viktigt att förbereda för detta i god tid genom en hälsokontroll innan jaktsäsongen. Vår jakthundskontroll startar redan på sommaren för att hinna med att få hunden i toppform tills jaktsäsongen börjar. Kontrollen omfattar en klinisk undersökning och ett blodprov. Men också en diskussion om vad som är viktigt att tänka på i förberedelserna inför jaktsäsongen. Viktiga sjukdomar att diagnostisera och behandla innan jakten startar är t ex halsinfektioner och noskvalsterangrepp. De vanligaste skadorna jakthundar drabbas av är trafikolyckor, led- , skelett- och muskelskador, sårskador, ögonskador, rovdjursangrepp, älgsparkar men även nedkylning och överansträngning. Som djurägare får du 10 % på åtgärder som föranledes av kontrollen, även eventuella foderinköp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved