Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Vaccination

 

Skydda ditt djur mot smittsamma sjukdomar

 
På Djursjukhuset håller vi oss uppdaterade med de senaste rönen och anpassar vaccinationsrekommendationerna utifrån nya rön och individuell riskbedömning. Vaccinationsrutinerna för våra djur kan ändras beroende på hur smittsituationen i landet ser ut. Har du särskilda önskemål om ditt djurs vaccination måste du meddela detta vid tidsbokningen.
 

Hund:

Grundvaccinering mot Parvo vid 8 veckors ålder. Vaccination mot Parvo, Valpsjuka och Hepatit efter 12 veckors ålder. Revaccination (Booster) vid 1 års ålder, därefter vaccination mot Parvo, Valpsjuka och Hepatit (DHP) vart tredje år. Vill du vaccinera din hund mot kennelhosta måste vaccinationen ges årligen. För Rabies och Leptospiros följer vi Jordbruksverkets rekommendationer. Rekommendationer andra än ovanstående kan ibland utfärdas utifrån en individuell riskbedömning, och sker då alltid i samråd mellan behandlande veterinär och djurägare. Biverkningar kan förekomma hos djur likväl som hos människor. De vanligaste symtomen är svullnader i ansiktet och klåda. Det kan också ge en övergående feber och ledsmärta. Hör av er till veterinär om något sådant skulle inträffa. Vill du skickar vi ut påminnelse när det är dags för nästa vaccination.
 

Katt:

Grundvaccinering mot kattpest och kattsnuva vid 7-8 veckors ålder och efter 12 veckors ålder. Revaccination (Booster) vid 1 års ålder, därefter vaccination vart tredje år. För rabies följer vi Jordbruksverkets rekommendationer. För vaccination mot sjukdomar andra än ovanstående, diskutera med Din veterinär. Rekommendationer andra än ovanstående kan ibland utfärdas utifrån en individuell riskbedömning, och sker då alltid i samråd mellan behandlande veterinär och djurägare. Djurägare som ställer ut sina djur är dock skyldiga att ta reda på vilka rekommendationer de olika klubbarna har och anpassa sig efter detta. Biverkningar kan förekomma hos djur likväl som hos människor. De vanligaste symtomen är svullnader i ansiktet och klåda. Det kan också ge en övergående feber och ledsmärta. Hör av er till veterinär om något sådant skulle inträffa. Vill du skickar vi ut påminnelse när det är dags för nästa vaccination.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved