Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Vattentraskare

 

Kom i form med vattentraskaren

 
I vår treadmill (vattentraskare) kan hundar träna lättare, tack vare att vattnet bär upp en stor del av kroppsvikten och därmed ökar djurets rörlighet. Vattnet erbjuder ett skonsamt motstånd som stabiliserar skadade leder, stärker muskulaturen, samt ökar hjärt- och lungverksamheten snabbare än på land. Hundar somv tränar i vattentraskaren kan t ex vara jakthundar som behöver konditionstränas inför jaktsäsongen, överviktiga hundar som behöver bantas eller ohalta hundar med artros/benpålagringar. 
Både stora som små är välkomna att traska i vattnet. Vattennivån och hastigheten på rullbandet regleras naturligtvis efter hundens storlek, och även efter omfattningen på hundens skada. Fråga efter vårt 5-kort, det finns både för friskvård eller för ett rehabiliteringssyfte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved