Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Karlstad

Stallplatsvägen 2
654 65 Karlstad

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag, tisdag, torsdag: 7.30 - 21.00
Onsdag och fredag: 7.30 - 18.00
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00

Kontakta oss

054 - 17 52 50
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Vårdavdelningen

 

Ibland behöver ditt djur stanna kvar hos oss. Det kan vara för medicinska utredningar eller eftervård efter stora operationer. Då kan det kännas tryggt att veta att det finns personal dygnet runt på vår vårdavdelning. När djur blir inskrivna hos oss får varje hund eller katt en egen bur att vistas i, avskild från andra patienter. I buren finns sköna filtar att ligga på och katterna får också en egen kattlåda och en ligglåda med mjuk filt i. Rastning av hundarna sker i koppel utomhus om hundens tillstånd medger det och rastningen sker fyra gånger om dagen. 
 
De allra flesta djur finner sig snart tillrätta på djursjukhuset.
 
Under tiden som ditt djur ligger här utförs de behandlingar och undersökningar som vi bedömer är bäst för patienten. Skulle större ingrepp behöva göras som inte var planerat från början ringer vi alltid djurägaren först, liksom om ditt djurs tillstånd skulle försämras oväntat. Varje dag ringer endera vår omsorgssköterska eller veterinär upp djurägarna. Vi har ingen fast tid när ni blir uppringda. Har vi många patienter måste vi i första hand ta hand om dem, därför kan det dessa dagar ta en stund innan vi har möjlighet att ringa upp djurägaren.
 
Vill du komma och hälsa på ditt djur så ring och prata med oss innan. Vi avråder ofta från besök. Djuren blir väldigt ledsna och oroliga när djurägaren lämnar dem ännu en gång. Det är bättre att djurägaren och djuret går hem tillsammans när de träffas här igen. Alla djur är dock individer, så har vi någon som t ex inte vill äta kan den ibland komma igång om husse/matte kommer in och ger den lite godismat.

På vår intensivvårdsavdelning för svårt sjuka djur får ditt djur extra övervakning och det finns även tillgång till syrgas.

Vårdavdelningen har också en isolering där djur som bär på eller misstänks bära på smitta vårdas. Här omhändertas djur enligt särskilda hygienrutiner. Avdelningen ligger i en separat del för att undvika kontakt med övriga avdelningar.

 
När det är dags för hemgång kommer vi överens med er om en hemgångstid när utskrivningen ska ske. I samband med detta kan vi mot en avgift på 110:- reglera kostnaderna med ert försäkringsbolag. Glöm inte att lämna försäkringsuppgifter till receptionen. Tänk på att sjukvårdskostnaderna måste betalas kontant eller med de vanligaste betalkorten (ej american express).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved