Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Må - fr: 7.00 - 20.00
Lö - sö: 10.00 - 16.00
Akutmottagning dygnet runt, året runt

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55

veterinär i malmö!


evidensia djursjukhuset malmö


Hos oss får du hjälp och trygghet!

 
Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.
 
Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.
 
På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst Du behöver oss - dygnet runt och året runt!
 
 
 

Titta in i vår värld!

Välkommen på öppet hus på djursjukhuset!

Lördagen den 27 september klockan 10-15 öppnar vi upp alla dörrar så du kan se hur vi har det. 

Gå tipspromenad och vinn fina priser, fika och träffa massor av veterinärer och sköterskor. Vad är det konstigaste vi opererat ur en hundmage? Hur känns det att klappa en sköldpadda? Hur fungerar en röntgenmaskin? Hur tittar man i magen men en ultraljudsmaskin? Vad är en treadmill? 


Dessutom bjuder vi på en massa roligheter tillsammans med våra partners:

Ponnyridning, ansiktsmålning, träffa polis och polishund, titta på kaninhoppning, se servicehundar in action, träffa våra foderleverantörer och ställ dina frågor, träffa försäkringsbolag.  

Klicka här för fullständigt program!

AKTUELLT

2014-09-12
Härlig fredag firas med supererbjudande på Everclean kattsand
2014-09-11
Hurtta täcken och overaller 30% rabatt
2014-08-28
PREMIÄR! Kundklubb!
2014-08-27
Titta in i vår värld - Öppet Hus lördagen den 27 september
 

Om Evidensia

Evidensia är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela norden!

Med närvaro på närmare nittio platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Danmark, Sverige, Finland och Norge.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0220-45800 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved