Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning: Dygnet runt, året runt.
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 

EVIDENSIA DJURSJUKHUSET MALMÖ
DYGNET RUNT, ÅRET OM!
VI HAR ALLTID ÖPPET FÖR DIN TRYGGHET!


Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.
 
Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.
 
På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst Du behöver oss - dygnet runt och året runt!
 
 
 

AKTUELLT

 

VACCINERA FÖR VACCIN!
Extra goda skäl att vaccinera ditt sällskapsdjur i februari. För varje vaccinering vi utför skänker vi ett polio- och mässlingvaccin till barn via UNICEF. Detta arrangemang sker på samtliga Evidensiakliniker i Sverige. Hos oss i Malmö vaccinerar du på drop in alla vardagar 09-18, du behöver inte boka tid. 

KUNDKLUBBSKAMPANJ FEBRUARI

Denna månad har vi två riktigt bra erbjudanden.
Kattleksak från välkända KONG som attreherar kattens instinktiva önskan att förfölja och fånga byten. Storlek, form och material är speciellt utvalda för att locka fram lusten att brottas och jaga. Det finns gott om KONGs kraftfulla amerikanska kattmynta inuti som inbjuder till ännu mer lek.
Sedan har vi våra allra bästa hundpåsar till nästan 50% rabatt.
Kraftiga påsar med eller utan handtag i flera olika färger. Lätta att öppna även med vantar. 

KATTKAMPANJ

Kastrera din katt tryggt och säkert hos oss. Vi är mycket stolta över att återigen fått förtroendet att delta i kastrationskampanjen med Djurens Vänner. Kampanjen startar idag, 25/1, och håller på till 29/2. Du får 300 kr rabatt på en kastration av hankatt och 500 kr rabatt på honkatt. Villkoren för kampanjen är att den gäller enbart privatpersoner och katten måste vara id-märkt/chipmärkt. Det går bra att göra det under själva kastrationen, det hjälper vi självklart till med. Ring oss för mer info 040-552200. Kundservice öppen vardagar 07-20 och helger 10-16. Varmt välkommen.
 

Om Evidensia

Evidensia är Europas kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 160 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved