Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning: Dygnet runt, året runt.
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
E-post (ej akut)

 

DYGnet runt, året om!
Vi har alltid öppet för din trygghet!

evidensia djursjukhuset malmö, 

din veterinär i Malmö!
Hos oss får du hjälp och trygghet!

 
Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.
 
Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.
 
På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst Du behöver oss - dygnet runt och året runt!
 
 
 

evidensiadagen 24 februari!
Välkommen till oss tisdagen den 24 februari för att fira Evidensiadagen!

Dagsprogram:

  • 07-21 Butiken har öppet extra länge denna dag. Alla som är eller blir medlemmar i vår kundklubb får 100 kr rabatt på våra foder!

  • 15-18 Öppet Hus på vår rehabavdelning. Varje halvtimme uppvisning i balans- och coreträning. Se vår anläggning, träffa sjukgymnasterna, vad är treadmill? hur funkar laserbehandling? kan min hund bli hjälpt av akupunktur?

  • 18.30-20.00 Föreläsning för allmänheten. "Coreträning, något för alla hundar!". Våra sjukgymnaster föreläser och visar praktiskt hur du på bästa sätt underhåller och förbättrar bålstabiliteten för din hund. Bra för alla, perfekt för dig som är lite aktivare med din hund. Gratis men anmäl till katarina.johansson@evidensia.se

    Vi bjuder på fika hela dagen och har massor av erbjudanden i butiken!


 

AKTUELLT

2015-02-23
Vinnarna i teckningstävlingen är lottade
2015-02-13
Snacka om bra öppettider!
2015-01-23
Stor kastrationskampanj för katter!
2014-08-28
PREMIÄR! Kundklubb!
 

Om Evidensia

Evidensia är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela norden!

Med närvaro på närmare nittio platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Danmark, Sverige, Finland och Norge.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved