Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning: Dygnet runt, året runt.
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
djursjukhusetmalmo@evidensia.se

veterinär i malmö!


evidensia djursjukhuset malmö


Hos oss får du hjälp och trygghet!

 
Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.
 
Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.
 
På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst Du behöver oss - dygnet runt och året runt!
 
 
 

ADVENTSMYS PÅ DJURSJUKHUSET!

Boka in torsdagen den 27/11 och lördagen den 29/11 i kalendern. Då är det Evidensiadagen och Kattens Dag!
Båda dagarna bjuder vi på mysfika med glögg, julmust, pepparkakor och annat gott. Fotograf Ersmarker besöker oss under båda dagarna för att ta proffsfoton på ditt djur. Perfekt julklapp.

Under Evidensiadagen bjuder flera av våra foderleverantörer på riktigt bra rabatter för våra EvidensiaPlus-medlemmar, vad sägs som 150 kr rabatt på alla Hills-produkter över 1,5 kg, 150 kr rabatt på alla Purina & ProPlan-foder från 3,5 kg och 100 kr rabatt på hela Royal Canin-sortimentet från 3,5 kg.

Klicka här för att läsa mer om vår kundklubb EvidensiaPlus: http://www.evidensia.se/evidensiaplus/evidensiadagen

Under Kattens Dag har vi kattutställning med katter från Sydkatten samt massor av extra fina erbjudanden på vår kattavdelning.
Så varför inte skaffa en ny klös, kattlåda eller leksak i julklapp till katten!

AKTUELLT

2014-11-25
Föreläsning om skotträdsla
2014-11-19
27/11 & 29/11 är du varmt välkommen på julmys hos oss!
2014-11-18
Det firas nyår i år också...
2014-11-14
Två kanonerbjudande för att fira helgen!
2014-10-03
VÄRLDSDJURDAGEN FIRAS LÖRDAG 4/10
 

Om Evidensia

Evidensia är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela norden!

Med närvaro på närmare nittio platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Danmark, Sverige, Finland och Norge.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved