Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning: Dygnet runt, året runt.
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 

EVIDENSIA DJURSJUKHUSET MALMÖ
DYGNET RUNT, ÅRET OM!
VI HAR ALLTID ÖPPET FÖR DIN TRYGGHET!


Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.
 
Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.
 
På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst Du behöver oss - dygnet runt och året runt!
 
 
 

AKTUELLT

 
öppet hus djursjukhuset malmö titta in i vår värld

ÖPPET HUS.
Titta in i vår värld!

Planera redan nu in lördagen den 14 maj i kalendern.
Klockan 10-15 öppnar vi på nytt alla dörrar här på Djursjukhuset och bjuder in dig och hela familjen på en härlig dag. Många har hört av sig sedan förra gången och undrat när nästa Öppet Hus är, och nu är det dags! Varmt välkommen till en heldag med rundvandring, ponnyridning, ansiktsmålning, träffa våra veterinärer, se alla våra avdelningar, lär dig mer om akutsjukvård för djur och ta del av våra fantastiska erbjudanden.
Väl möt lördagen den 14 maj.
Du kommer att få en härlig dag med bland annat:
rundvandring, gå tipspromenad med fina priser, ponnyridning, ansiktsmålning, fika, träffa våra veterinärer och sköterskor, se hur ett ultraljud går till, vad visar röntgen?
Vi kommer ha butiken fylld med erbjudanden och massor av experter på plats för att visa sina produkter och svara på dina frågor kring ditt husdjur. 

FÖRELÄSNINGEN ÄR FULLBOKAD TROTS EXTRAINSATT DATUM. 
Vi återkommer med fler kvällar under hösten. 
Vilket enormt intresse för vår massagekväll!
Antalet anmälningar har fullkomligt forsat in sedan igår morse. Intresset var så stort att första kvällen, 26/4, fylldes på bara några minuter. 
Vi öppnade direkt upp ytterligare en kväll, 3/5, med samma tider och innehåll. Denna är också helt fullsatt. 
Kolla din mail vilken av kvällarna du fått möjlighet att komma. 
Det är riktigt kul att få denna respons och vårt rehabteam har lovat att återkomma igen efter sommaren med fler föreläsningskvällar. 
Vi är jätteledsna att inte alla kan få plats denna gång. 
Vi kan tipsa om att rehabteamet med vår massör Susanne kommer att finnas med på ÖPPET HUS lördagen den 14 maj. Då har ni möjlighet att prata massage och annat med oss.

 

Massagens fördelar för din hund!
TISDAGEN DEN 26/4 OCH TISDAGEN 3/5, kl 18.30-20.30  
Samling i receptionen.
Läs hur du anmäler dig längst ner. 
Visste du att massage kan vara avgörande för läkning av skador i olika strukturer i kroppen?
Att regelbundet massera sin hund är som att ge hunden en service och de rätta förutsättningarna för aktivitet och rörelse. Dessutom är det ett sätt att tidigt upptäcka skador på muskler och andra mjukdelar, vilket kan vara avgörande för läkningstiden. Vårt rehabteam har stor erfaranhet av massage för hundar och kommer bjuda dig på en kväll fylld av information, tips och råd. Hos oss ser vi gärna våra hundar som elitidrottare vilka använder sina kroppar fullt ut när tillfälle ges. Hundar älskar att vara aktiva och kommer alltid ge allt i alla lägen. Vi måste då skapa förutsättningar för att låta dem göra just detta så bra som möjligt. Under kvällen möter du hundfysioterapeut och hundmassör Susanne Lindberg och leg sjukgymnast och godkänd djursjukgymnast Marie Bergergård som båda har stor kunskap och erfarenhet att jobba både med friska och sjuka hundar.
Anmälan är bindande, får du förhinder meddela så kan någon annan få plats. 
Föreläsningen är kostnadsfri och vi bjuder på fralla och dryck. 
Varmt välkommen till en härlig kväll!
 

KUNDKLUBBSKAMPANJ APRIL

I APRIL FÅR DU SOM ÄR MEDLEM 25% PÅ HURTTA KOPPEL, HALSBAND OCH SELAR!

Tack för att du är medlem i EvidensiaPlus+
Varje månad får du ett, eller flera, unika erbjudanden som bara gäller för dig som är eller blir medlem. 
Du vet väl att vi också har 5% bonus på alla köp och vissa behandlingar för dig som är medlem.
Högkvalitativa koppel, halsband och selar där ergonomi och komfort står i fokus. Testade med gott resultat på våra rehabavdelningar. Insydda reflexer ökar din säkerhet. Tvättbart i maskin.
Y-selarna vi har är förlängda i ryggen vilket är skonsamt för rygg, nacke och hals.

hurtta rabatt kundklubb evidensiaplus 25% rabatt koppel halsband selar kundklubbserbjudande
 

Om Evidensia

Evidensia är Europas kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 160 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved