Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning: Dygnet runt, året runt.
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
E-post (ej akut)

 

DYGnet runt, året om!
Vi har alltid öppet för din trygghet!

evidensia djursjukhuset malmö, 

din veterinär i Malmö!
Hos oss får du hjälp och trygghet!

 
Djursjukhuset Malmö är med sin kapacitet, kompetens och centrala placering i Sydskåne en knutpunkt för avancerad djursjukvård av bästa kvalitet.
 
Vi är öppet dygnet runt och med våra moderna faciliteter samt många kompetenser under samma tak säkrar vi en hög kunskapsnivå och därmed den bästa trygghet för ditt djur. Vi erbjuder allt från intensivvård av akut sjuka patienter till friskvård och vaccination av ditt djur. Vi prioriterar utbildning av vår personal högt och har därigenom utvecklat spetskompetens inom bland andra internmedicin, avancerad bilddiagnostik och kirurgi.
 
På Evidensia Djursjukhuset Malmö är du och dit djur välkomna med eller utan remiss. Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg. När du än behöver det.

Vi finns närhelst Du behöver oss - dygnet runt och året runt!
 
 
 

föreläsningkväll!

Föreläsningskväll!

Måndagen den 27 april kl 18.30 har vi nöjet att bjuda in till ytterligare en djurägarkväll. Denna gång är det leg veterinär Anna Svensson från vårt tandteam som kommer att prata tänder. 
Lär dig mer om hunden och kattens tänder, vad som händer när man går till tandveterinären, vilka vanliga problem vi ser hos våra patienter och hur man kan undvika dem. Och allra viktigaste hur man upprätthåller en frisk och smärtfri munhåla hos sin hund eller katt. Vi håller på till ca 20.00 och det finns tid för frågor. Varmt välkommen till en intressant kväll. En liten goodiebag till alla deltagare.

Föreläsningen är kostnadsfri. Vi bjuder på fika. 
Bindande anmälan görs på på mail till: katarina.johansson@evidensia.se eller på telefon 040-552200.

AKTUELLT

2015-04-20
Ny föreläsningskväll!
2015-02-23
Vinnarna i teckningstävlingen är lottade
2015-02-13
Snacka om bra öppettider!
2014-08-28
PREMIÄR! Kundklubb!
 

Om Evidensia

Evidensia är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela norden!

Med närvaro på närmare nittio platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Danmark, Sverige, Finland och Norge.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved