Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

betalning

 
All betalning hos oss sker kontant då vi tyvärr inte har någon möjlighet att fakturera. Du kan betala antingen kontant eller med kort, vi tar emot alla vanliga bank- och kreditkort. Även American Express. Betalning sker efter varje avslutat besök och behandling.
 
Under kontorstid finns det möjligheter att direktreglera med försäkringsbolaget om du har ditt djur försäkrat. Agria har även kvällsöppen direktreglering. Direktreglering innebär att vi tar hand om allt pappersarbete mot ditt bolag och ligger ute med pengarna. Du betalar endast din självrisk till oss. Vi tar ut en mindre avgift för att göra denna direktreglering.

 

Resurs bank

Vi kan hjälpa dig att ansöka om kredit hos Resurs Bank. Detta gör vi online direkt i vår reception. Det är alltid 30-60 dagars FRI kredit, ingen ränta eller uppläggningsavgifter tillkommer på detta alternativ.
Betalning på Djursjukhuset Malmö.
Du kan också välja en längre tid på 6-48 månader men då är det inte räntefritt. Uppläggningsavgift till kommer på delbetalningar från 6 månader och uppåt. För mer information kontakta Resurs Banks kundservice på 0771-112233

Grundkrav:
Fyllt 18 år. Fast inkomst, svenskt personnummer, inga betalningsanmärkningar. För student är kreditgränsen 15 000 kr. 
 
Fråga i receptionen så hjälper vi dig att upprätta ett konto direkt. Du får besked medan du väntar.
 
Läs mer på Resurs Banks hemsida här.

försäkring

Hur mycket betyder ditt djur för dig? En trogen vän för livet är mycket värdefull - även räknat i pengar. Med en försäkring kan du och din vän känna er trygga. Kom därför ihåg att försäkra ditt djur, annars kan det bli kostsamt att gå till veterinären. Försäkringen är ett avtal mellan dig och bolaget. Vi har ingen möjlighet att "se" just din försäkring. Medtag därför alltid ditt försäkringsbrev om du är osäker på vad som gäller. Vi hjälper dig självklart så mycket vi bara kan när det gäller din försäkring. Efter kontorstid är det betydligt svårare att få fram information.

direktreglering

Är din hund eller katt försäkrad?
Då kan du själv avgöra om du vill ha hjälp med att reglera din faktura mot ditt försäkringsbolag, en så kallad direktreglering. En direktreglering innebär att du bara betalar din självrisk. Resten av summan regleras direkt med ditt försäkringsbolag. Vi tar ut en mindra avgift för denna service. Men istället för att du ska ligga ute med pengarna och sköta allt pappersarbete mot ditt bolag, så löser vi allt det åt dig. Observera att viss väntetid kan förekomma då vi måste vänta på svaret från försäkringsbolaget. Försäkringsbolagen har öppet sin direktreglering vardagar kontorstid.

 

Vill du inte göra en direktreglering hos oss utan väljer att betala allt själv så får du med dig en skadeanmälan som du sedan fyller i och skickar in till ditt försäkringsbolag.


Nedan hittar du några av de bolag som erbjuder försäkringar för djur.

Agria djurförsäkring »
DINA försäkringar »
Trygg-Hansa »
Svedea », nytt sedan hösten 2015!
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved