Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

butiken på malmö djursjukhus

 
Välkommen till Europas största veternärmottagnings shop på 500 m2, fräsch butik som numera rymmer det mesta du behöver till ditt djur. Vi har alla typer av foder till hundar, katter, kaniner, marsvin och fåglar. Naturligtvis även tugg och godsaker för speciella tillfällen. Här finns djurvårdsprodukter av högsta kvalitet, liksom läkemedel och kosttillskott. Vi har burar, selar, halsband, koppel, korgar, matskålar, bäddar och en särskild avdelning med produkter för brukshundar. Vi har ett bra urval av pedagogiska leksaker, som stimulerar och utmanar ditt djur. Dessutom hittar du bra djurböcker hos oss. Med mycket mera...

Vi svarar på dina frågor  

Förutom vårt stora sortiment, har vi som arbetar i shopen en enorm samlad kunskap. Vi har utbildade kostrådgivare som kan rekommendera exakt det foder och de näringstillskott som ditt djur behöver. Och om inte vi kan svara på dina frågor, kan vi gå vidare med dem till våra veterinärer vägg i vägg. För dig betyder det att du alltid kan få den hjälp du behöver.

Välkommen!

butiken för dig som vill ha det allra bästa!

Stor bra butik för ditt djur på Djursjukhuset Malmö.

Noga utvalda leverantörer och produkter

Vi har ett brett sortiment av husdjursartiklar till hund, katt, kanin, marsvin och fågel. Här hittar du noga utvalda kvalitetsprodukter som gör gott för dig och ditt husdjur.

Vi säljer frisk- och dietfoder från Royal Canin, Hills, Specific, Purina Pro Plan, Orijen, Eukanuba och Vom o Hundemat färskfoder.
Vi har massor av kvalitetstuggben och bra belöningsgodis. Vi vet vad som passar just ditt djur, oavsett om den lider av allergi eller övervikt. Hos oss ska alla individer hitta något som passar.

Du har alltid smakgaranti på foder köpt hos oss. Ta med kvittot så löser vi en ny sorts foder eller pengarna tillbaka. Det ska vara tryggt att handla foder hos oss.

några av alla Våra Varumärken

Hills, Royal Canin, Specific, Purina Pro Plan, Orijen, Eukanuba, Vom og Hundemat, Kruuse, Hurtta, Petcare, Aveo, Star Snacks, Avijen, Oxbow, Critical Care, Petfood, 2 pet, Kattens No 1 mfl.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved