Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Ledig tjänst

 

Vi söker butik- och receptionspersonal.

Som butiks- och receptionsmedarbetare är du den första och sista som träffar våra kunder. Med andra ord är du extremt viktig del i vårdkedjan för att få våra kunder och patienter att känna sig väl omhändertagna hos oss. Du deltar i ett team med engagerade medarbetare och får arbeta med variande uppgifter. Du har mycket kundkontakt och måste ha ett brinnande intresse för service.
Arbetsuppgifter:
- Butiks- och receptionsarbete
- Uppackning av butiksvaror och jobba för en bra miljö i vår butik
- Ta betalt, kontakta försäkringsbolag och ge en god upplevelse av veterinärbesöket
- Kunna rådge enklare saker som foderval, sårvård etc.
- Kunna bemanna vår bokningstelefon och kunna ge god service via telefon
- Vara en hjälpande hand i sjukvården vid behov
 
Din bakgrund:
Du har erfarenhet av försäljning och butiksarbete med goda resultat. Du har ett brinnande intresse för kundservice och är bered att göra det lilla extra för många kunder varje dag. Du har ett stort intresse för djur, gärna hund och katt. Du är målfokuserad och serviceminded. Du är driven och sprider energi och glädje omkring dig. Du är en driven försäljare med förmåga att bygga relationer, skapa förtroende och tänka i nya banor. Du beskrivs som social och har lätt för att ta människor i olika situationer. Erfarenhet från djursjukvård med C15 eller D9 behörigheter är meriterande.
Tjänsten är ett längre mammavikariat med chans till förlängning för rätt person.
 
Gå gärna in på evidenisa.se och läs mer om oss.
 
Urvalet sker löpande och du är välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 8 november 2015 till rekrytering.djursjukhusetmalmo@evidensia.se
Tillträde snarast/efter överenskommelse.
 
Vid frågor kontakta butikschef Emma Svensson på emma.svensson@evidensia.se
 
Evidensia är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia Djurkliniken Ystad ingår i Evidensia Djursjukvård. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 130 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
 
Vi vill se fler friska och lyckliga djur.
Därför ska vi vara det allra bästa för djuren.
Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved