Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Nya specialistmottagningar

 

Äntligen kan vi erbjuda dig som kund specialistvård även inom områdena Ögon och Tand. Vi har knutit två av de bästa veterinärerna inom ögon och tand till oss på heltid. 

 

TAND- OCH ÖGonMOTTAGNING

Vi är både glada och stolta över att kunna presentera två nya, skickliga, veterinärer som nu öppnar två nya specialistmottagningar på Djursjukhuset. Från och med nu så har vi ögonspecialist Ann Strøm och tandveterinär Peter Strøm.

 

Peter Strøm gjorde sitt residency i Dentistry and Oral Surgery vid University of California, Davis. Innan sitt residency har Peter arbetat som veterinär på smådjursklinik i Danmark och som forskningsassistent vid UC Davis. Peters primära intresseområden är maxillofacial kirurgi, endodonti, myopati, parodonti och oral cancer.


Ann Strøm gjorde sitt residency i Oftalmologi vid University of California, Davis och mottog specialiststatus, när hon klarade the American College of Veterinary Ophthalmology certifierande diplomatexamen i 2015. Innan sitt residency gjorde Ann ett internship i smådjursmedicin- och kirurgi vid University of Saskatchewan, Saskatoon, Canada och hon har fram till sin anställning på Djursjukhuset arbetat på UC Davis som klinisk ögonspecialist. Ann är intresserad av alla aspekter inom oftalmologi, men har ett särskilt intresse för och kompetens inom kirurgi och mikrokirurgi.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved