Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Ögonmottagning

 
Välkommen till vår nya Specialistmottagning för Oftalmologi.
Evidensia Djursjukhuset Malmös Ögonmottagning tar nu, under ledning av amerikanskt diplomerade ögonspecialist Ann Strøm, emot remitterade oftalmologiska patienter från september 2016.
Efter behov kan Ann även erbjuda tjänst som ögonkonsult på andra djurkliniker och djursjukhus i Evidensias regi.

Ann Strøm gjorde sitt residency i Oftalmologi vid University of California, Davis och mottog specialiststatus, när hon klarade the American College of Veterinary Ophthalmology certifierande diplomatexamen  2015. Innan sitt residency gjorde Ann ett internship i smådjursmedicin- och kirurgi vid University of Saskatchewan, Saskatoon, Canada och hon har fram till sin anställning på Djursjukhuset arbetat på UC Davis som klinisk ögonspecialist.

Ann är intresserad av alla aspekter inom oftalmologi, men har ett särskilt intresse för och kompetens inom kirurgi och mikrokirurgi.  Vi erbjuder så väl enkla som mer avancerade ögonundersökningar och ögonkirurgi, inklusive operationer i ögats inre delar, såsom kataraktoperationer.
Vid Ögonmottagningen erbjuder vi den senaste kunskapen och toppmodern utrustning.

Vi genomför bland annat ögonlysning, som är ett sätt att undersöka om det finns någon medfödd eller ärftlig ögonsjukdom eller defekt. Många raser måste numera gå igenom ett undersökningsprogram så att man ska kunna bekämpa ärftliga sjukdomar. Ögonlysning är därför ett av kraven för att djuret skall kunna användas i avel.
En annan viktig uppgift är att behandla olyckor, som kvistar i ögonen eller blessyrer efter slagsmål. Vissa raser har problem med felväxande ögonhår, något som bör behandlas professionellt.

Kontakta oss så bokar vi in er på rätt sätt.

Varmt välkomna till oss!
 
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved