Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

operation

 
På vår operationsavdelning görs alla typer av ingrepp. Vanligast är kastrationer, men vi utför även avancerade operationer, som till exempel vissa bitskador och ortopediska ingrepp. Alla planerade operationer görs på vardagar, men vi är alltid beredda att ta emot olycksfall och akut sjuka djur dygnet runt, året om!

 

Inför operationen 

Om du har bokat tid för operation för din hund eller katt ska du tänka på att hon eller han ska vara fastande (gäller inte marsvin eller kanin).
Det innebär att du tar undan all fast föda klockan 22.00 kvällen innan. Friskt vatten ska djuret ha tillgång till hela tiden.
Hundar ska rastas ordentligt innan du lämnar det hos oss.
För att minska infektionsrisken är det även bra om du badar ditt djur dagen innan. Men du ska aldrig lämna ett djur som är så nybadat att det fortfarande är fuktigt.
Tack för att du hjälper oss att hålla högsta hygien på vår operationsavdelning!
 

Alla patienter läggs in på morgonen 

Oavsett när ditt djur har fått tid för operation, ska alla patienter komma hit på morgonen. Vi undersöker djuren och ger dem något lugnande. Den lugnande medicinen gör att de blir avslappade innan det är dags för narkos.
Mindre ingrepp planerar vi så att patienten kan åka hem samma dag. Vi kan dock aldrig säga exakt när vi kommer att börja operera och hur lång tid operationen kommer att ta. Vi måste alltid kunna prioritera akuta fall. Men vi lovar att höra av oss till dig med löpande information.
 

Passa på att göra andra ingrepp när djuret är sövt  

Om du vill passa på att få andra saker utförda när ditt djur ändå är nedsövt för operation, går det naturligtvis bra. Det kan till exempel vara att få hjälp med öron eller klor. Säg bara till när du bokar operationstiden, så vi kan sätta upp extra tid för ditt djur och slipper förseningar


Operation kräver högsta hygien 

Eftersom vi gör kirurgiska ingrepp är hygienen oerhört viktig. Därför kan du inte följa med ditt djur in på operationssalen och inte heller vara med när det sövs. Under själva ingreppet övervakar djursjukvårdarna det nedsövda djuret och assisterar veterinären under operationen.
Läs om smärtlindring  »
Trygg och säker operation på Djursjukhuset Malmö.
Vi måste prioritera akuta fall. Därför är det svårt att säga exakt när operationen är klar.
Inför besöket på Djursjukhuset Malmö.
Inför operation ska djuret vara fastande och väl rastat.

välkommen till en modern och fullt utrustad

operationsavdelning!

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved