Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

specialistmottagning

 

INTERNmedicin

Välkommen till vår specialistmottagning för Internmedicin!
När ditt djur har en svårare eller mer komplicerad invärtes sjukdom finns vårt specialistteam inom internmedicin. Teamet leds av diplomate veterinären Kristine Bastholm Jensen. 

Kristine Bastholm Jensen är utbildad på Den Kgl. Veterinær- och Landbohøjskole i Köpenhamn och tog sin examen 2006. Efter ett halvår i allmän smådjurspraktik, återvände hon till universitetet som klinikveterinär på Hospital for Mindre Husdyr, KU-LIFE. 2008 flyttade Kristine till England för att genomföra ett 1-årigt internship inom smådjurssjukdomar vid University of Liverpool. 2010 blev hon upptagen i residencyprogrammet i internmedicin vid Royal Veterinary College, University of London. Kristine avslutade sin residency i juli 2013 och mottog då specialiststatus, när hon klarade the American College of Veterinary Internal Medicine’s certifierande diplomatexamen. Kristine har varat anställd vid Evidensia Djursjukhuset Malmö sidan september 2013 och tar i mot remitterade medicinske patienter. Kristine är intresserad av alla aspekter inom internmedicin, men har ett särskilt intresse för endokrina sjukdomar; speciellt diabetes mellitus, samt immunologiska och hematologiska sjukdomar. 
Kristine är även tillgänglig för telefonisk rådgivning av medicinske fall.
 
 

ORTOPEDISK KIRURGI

Välkommen till vår specialistmottagning i ortopedisk kirurgi. Hit blir du remitterad från annan klinik, från våra egna veterinärer eller så söker du själv hit. Vårt specialistteam består av två specialister:
Henrik Merin, nygammal veterinär på Djursjukhuset. Henrik har återvänt efter ett par år som "sin egen" i Tygelsjö. Han har tidigare varit chefsveterinär på Djursjukhuset mellan 2002 och 2008. Henrik har specialistexamen i hunden och kattens sjukdomar och är främst inriktad på ortopedi och mjukdelskirurgi. 
Maria Stadler, vår senaste specialist i teamet. Maria är specialist i hundens och kattens sjukdomar och har haft Ole Frykman som mentor under flera år. Maria är inriktad på ortopedi och kirurgi. 

Ortopedimottagningen tar emot både gamla och nya patienter.
Tidsbokning sker via växeln.

tandvård och oral kirurgi - NYHET SEPTEMBER 2016!

Specialistmottagningen erbjuder ett komplett utbud av tandvård för hundar och katter från september 2016. Vår service innefattar även andra sällskapsdjur som gnagare, kaniner och även djurparksdjur (i samarbete med regionala Evidensiakliniker).
Ansvarig för specialistmottagningen är Peter Christian Strøm som har specialiserat sig inom tandvård och oral kirurgi. Peter gjorde sitt residency i Dentistry and Oral Surgery vid University of California, Davis och skall examineras för sin diplomate-examen i början av 2017. Innan sitt residency har Peter arbetat som veterinär på smådjursklinik i Danmark och som forskningsassistent vid UC Davis. Peters primära intresseområden är maxillofacial kirurgi, endodonti, myopati, parodonti och oral cancer.

Oftalmologi - ÖGONMOTTAGNING - NYHET SEPTEMBER 2016!

Under ledning av amerikanskt diplomerade ögonspecialist Ann Strøm, emot remitterade oftalmologiska patienter från september 2016. Efter behov kan Ann även erbjuda tjänst som ögonkonsult på andra djurkliniker och djursjukhus i Evidensias regi.
Ann Strøm gjorde sitt residency i Oftalmologi vid University of California, Davis och mottog specialiststatus, när hon klarade the American College of Veterinary Ophthalmology certifierande diplomatexamen  2015. Innan sitt residency gjorde Ann ett internship i smådjursmedicin- och kirurgi vid University of Saskatchewan, Saskatoon, Canada och hon har fram till sin anställning på Djursjukhuset arbetat på UC Davis som klinisk ögonspecialist. Ann är intresserad av alla aspekter inom oftalmologi, men har ett särskilt intresse för och kompetens inom kirurgi och mikrokirurgi.  Vi erbjuder så väl enkla som mer avancerade ögonundersökningar och ögonkirurgi, inklusive operationer i ögats inre delar, såsom kataraktoperationer. Vid Ögonmottagningen erbjuder vi den senaste kunskapen och toppmodern utrustning.

 
Remiss från annan veterinär klicka här »
Faxa in remissen på 040-552290
Eller maila till:
remiss.djursjukhusetmalmo@evidensia.se

Ring remisstelefonen 040-552270
 
Kristine Bastholm Jensen
Henrik Merin
Maria Stadler
Maria Stadler
Maria Stadler
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved