Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Malmö

Cypressvägen 11
213 63 Malmö

Öppettider

Akutmottagning dygnet runt, året om
Måndag - fredag: 7.00 - 20.00.
Lördag - söndag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

Tel: 040 - 55 22 00
Akut tel: 040 - 55 22 55
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

vårdavdelning och infektionsavdelning

 
När ett djur behöver stanna kvar på Djursjukhuset, får det ligga på vår vårdavdelning.

På vårdavdelningen ser vårt erfarna team till att alla djur har det så bra som möjligt. Varje patient har egen bur med en mjuk fäll att vila på och katterna har sin egen kattlåda i buren.

Hundar och katter bor i olika delar för att känna sig tryggare och lugnare. Även undersökningsrummen är olika för hundar och katter, så inte djuren ska bli oroliga i onödan. Våra hundar rastas flera gånger per dygn utomhus. Även nattetid rastar vi om det behövs. Vi har flera stallar och även en stor rastgård.
Vårdavdelning på Djursjukhuset Malmö.

Infektionsavdelningen - för smittsamma sjukdomar

Till vår vårdavdelning hör också infektionsavdelningen. Här får patienter med smittsamma sjukdomar ligga under samma förutsättningar som vi beskrivit ovan.
Om djuret har kräkningar eller diarré isoleras det i ett eget rum. Vi kan märka när det går någon smitta, då är det välfyllt på vår isoleringsavdelning. Men vi löser det alltid på bästa sätt för alla patienter. Tack vara vårt nära samarbete med våra filialer och inom Evidensia så kan vi i nödsituation remittera vidare till andra sjukhus eller kliniker, men det är ytterst sällan det händer.


Trygghet för dig och ditt djur

Du kan känna dig trygg med att ditt djur behandlas på allra bästa sätt hos oss. Alla som jobbar hos oss har djurvårds-, djursjukvårds- eller veterinärutbildning. De flesta har sedan utvecklat specialintressen kring vissa djur. Det innebär att vi kan dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper - något som gör att det alltid finns någon som vet vad som behöver göras i varje specifikt fall. Om du vill lämna med personlig filt, koppel eller dylikt får ni gärna göra det men vi kan tyvärr inte garantera att de kommer tillbaka till er då vi tvättar allt som blir smutsigt och det är svårt att hålla isär privata filtar/koppel från våra egna. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Äter ditt djur specialkost är det bra om du meddelar detta vid inskrivningen, framförallt om ditt djur är allergisk.

Vi håller kontakt med dig för fortlöpande information

Dagen efter ditt djur har blivit inskrivet hos oss, ringer vi till dig för att berätta hur det mår. Därefter har vi en löpande kontakt efter överenskommelse. Skulle ditt djurs hälsotillstånd försämras, sätter vi alltid in livsnödvändiga åtgärder, men vi gör inga ytterligare dyrbara behandlingar utan att först ha kontaktat dig. Veterinären ringer upp dig varje eftermiddag för att uppdatera dig hur ditt djur mår och hur behandlingen går. 

Du kan ringa eller besöka vårdavdelningen

Varje dag har vi telefontid så du kan ringa och höra hur det är med ditt djur. Läs mer i broschyren du fick med dig i samband med att ditt djur blev inskriven.
Vi ber om förståelse för att vi ibland inte kan svara direkt, då vi kanske är mitt uppe i en undersökning eller behandling. 
Är du orolig kan du ofta når vår kundservice, 040-552200, som kan hjälpa dig vidare.
 
Ibland behöver en del av våra patienter besök för att uppmuntras, men en del djur blir oroliga om det kommer besökare, vilket försvårar vårt arbete. Av erfarenhet vet vi att vissa djur blir väldigt ledsna när husse och matte går efter besökstidens slut.

till vårdavdelningen kommer alla djur som

behöver stanna hos oss en tid.

« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved