Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Norra Halland

Smörhålevägen 9
434 42 Kungsbacka

Öppettider

Måndag - fredag: 7.00 - 21.00.
Lördag, söndag, helgdag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

0300 - 104 02
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning

 
På Djursjukhuset Norra Halland kommer vi från 1 September 2016 inte längre ha möjlighet att ta emot kontanter.  Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Vi kan inte ge kredit eller fakturera. Betalning sker efter varje avslutat besök och behandling.

Under kontorstid finns det möjlighet att direktreglera med försäkringsbolaget om du har ditt djur försäkrat. Hos Agria går det bra även kvällstid. Direktreglering innebär att vi kontaktar ditt försäkringsbolag för att få reda på hur stor del av beloppet försäkringsbolaget betalar. Du behöver då endast betala din självrisk till oss. Resterande belopp betalar försäkringsbolaget direkt till oss. De exakta villkoren beror på vilket försäkringsbolag du har. Vi tar ut en mindre avgift för att göra denna direktreglering.

Vid registrering i receptionen ska du anmäla ditt försäkringsbolag och försäkringsnummer.

Det finns också möjligheter att söka ett Djurvårdskonto hos Resurs Bank.
Vi kan hjälpa dig att ansöka om kredit hos Resurs Bank. Detta gör vi online direkt i vår reception. Du kan också göra det själv hemifrån.
Det är alltid 30-60 dagars FRI kredit, ingen ränta eller uppläggningsavgifter tillkommer på detta alternativ. 
Du kan också välja en längre tid på 6-48 månader men då är det inte räntefritt. Uppläggningsavgift tillkommer på delbetalningar från 6 månader och uppåt. 
För mer information kontakta Resurs Banks kundservice på 0771-112233

Med ett agriakort får du en del rabatter och du kan också dela upp din betalning hos anslutna veterinärer. Du kan ansöka om agriakort även om du har ditt djur försäkrat i ett annat försäkringsbolag.
Betalning för vård på Djursjukhuset Norra Halland.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved