Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Norra Halland

Smörhålevägen 9
434 42 Kungsbacka

Öppettider

Måndag - fredag: 7.00 - 21.00.
Lördag, söndag, helgdag: 10.00 - 16.00.

Kontakta oss

0300 - 104 02
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Rehab/friskvård

 
 
 
 
Annah Mildenstam
Är diplomerad hundfysioterapeut, hon är verksam på Djursjukhuset Norra Halland.
Hon träder in bl.a. när hunden drabbats av smärta, stelhet, och hälta pga bakomliggande skada eller efter operation. Fysioterapeutiska behandlingar samt träningsprogram underlättar för en god läkningsprocess och hunden återfår muskulatur, stabilitet och ökar sin rörelseförmåga.

Behandlingar:
AKUPUNKTUR
ULTRALJUD
MASSAGE
STRETCHING

Läs mer om behandlingsmetoderna på Hundens Smärtrehab
www.hundenssmartrehab.se
 
Catharina von Braun
Lantbruksgymnasium Hästskötarexamen på Flyinge Djursjukvårdarexamen 92, Skara SLU, Leg Djursjukskötare Gymnasielärarexamen inom Djurvård Etolog, Rehabilitering och Friskvård för häst och hund vid Skara SLU.
Jag har undervisat och arbetat inom djurvården i många år, har allt mer inriktat mig på rehabilitering, vilket jag tycker är mkt givande och intressant. ReHaby rehabiliterar och friskvårdar ffa häst och hund. Jag arbetar även med Power Laser Pro.

Åsa Sjöberg

Vi är glada att kunna erbjuda er att boka tid hos Åsa.

Åsa är cert. canineopat och dipl. massageterapeut. Canineopatens kunskapsområde täcker det mesta som klassas inom ”problem i rörelseapparaten” såsom anatomi, fysiologi, massage, mjukdelar, biomekanik, rörelseanalys, träning, rehab och friskvård. Tekniker Åsa gärna använder är laser och elektroterapi förutom den effektiva djupa GSM-massagen (en typ av idrottsmassage). Åsa är även biomedicinsk analytiker med en magisterexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap. Då hon tidigare har arbetat i nära 25 år i läkemedelsbranschen med bl.a. mag- tarm forskning, näringslära, biokemi, cellbiologi och farmakokinetik, finns en kunskap och erfarenhet som kan vara till hjälp i hennes nuvarande jobb. Åsas stora hundintresse, sedan barnsben, har gjort att hon i dag är utbildad instruktör, lärare och mentaltestfigurant hos Svenska Brukshundklubben. Åsa har tävlat på elitnivå i bruks och lydnad samt tävlar aktivt i agility. Hemma på gården finns fyra shetland sheepdog, en katt och ett gäng gotlandsfår. Läs mer om Åsa på hennes hemsida www.humlebyns.se

 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved