Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Örebro

Radiatorvägen 7
702 27 Örebro

Öppettider

Måndag - fredag 8 - 21
Lördag - söndag Stängt

Kontakta oss

019-127 000
”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”
 
 

välkommen till djursjukhuset örebro!

 

Vår kompetens garanterar trygghet för dig och ditt djur.


Vi är ett fullutrustat Djursjukhus. Vi utför avancerad mjukdelskirurgi och ortopediska ingrepp.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att  ditt djur får bästa vård och samtidigt få en personlig kontakt med din behandlande veterinär.
 

Välkommen till oss!

Drop-in vaccination varje dag 13 - 16!

I vår kundklubb får du kloka råd, hälsotips och fina erbjudanden, så bli medlem redan idag! 

Evidensiaplus »

AKTUELLT

 

Evidensia Djursjukhuset Annalysen Örebro verkar i moderna lokaler centralt på Aspholmen i Örebro. Vi utför avancerad mjukdelskirurgi och tandvård samt viss ortopedi. Vi är utrustade med internt labb, direkt digital röntgen, ultraljud, endoskopi, vårdavdelning och iso. Vi vill erbjuda djur och djurägare bästa vården med personlig service.

Vi söker en legitimerad veterinär med minst två års erfarenhet av klinikarbete med smådjur. Specialistkompetens i kattens och hundens sjukdomar är meriterande. Vi söker dig som kan jobba självständigt, är serviceinriktad och stresstålig. Som person ser vi gärna att du är positiv, driven och flexibel.

Du kommer arbeta i ett välutrustat djursjukhus och med möjlighet till varierande arbetsuppgifter på både poliklinik och operation. Vi värnar om en trivsam arbetsmiljö och gott samarbete. Våra öppettider är vardagar kl 8-21, kvällstjänstgöring kan förekomma.

Lön enl ök.
Löpande rekrytering
Tillträde aug/sept eller enl ök

Kontaktperson: Klinikchef Morteza Asghary, morteza.asghary@evidensia.se tel 0734-488620

NYA ÖPPETTIDER


Från 1 juni har vi öppet vardagar kl. 08.00-21.00 för bättre tillgänglighet och service för våra husdjur. Med specialistkompetens, engagemang och omtanke tar vi hand om dig och ditt djur! Med central placering i Örebro kan du enkelt ta dig till oss!
Välkommen!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved