Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Västerort

Bromstensvägen 174
163 55 Spånga

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag, helgdag 10.00 - 16.00.
Drop in vaccinering mån-tors 8.00-18.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 36 26 70
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Tandavdelningen

 
 

Välkommen till tandvårdsavdelningen på Västerort Djursjukhus

 

Under de senaste åren har det skett en snabb utveckling vad gäller tandvården för våra hundar och katter. Man kan numera, på ett bättre sätt än förr, få en bild av ett djurs munhälsa genom bättre diagnostik och behandling. 

Hos oss har vi ett särskilt rum inne på operationsavdelningen enbart för tandvård. Vårt tandteam består av specialutbildade veterinärer och sköterskor.

 

 

 

Tandvårdsrummet 

 

Vår utrustning är densamma som används inom humantandvården. Med den kan vi laga, rotfylla och kirurgiskt operera bort tänder. Vi har en modern digital tandröntgen, för att på ett säkert sätt kunna diagnostisera olika tandproblem. 

 

Naturligtvis har vi även modern narkosutrustning för gasnarkos. Även den snällaste hund eller katt måste sövas för att kunna åtgärdas grundligt. Intubering och uppkoppling till narkosapparat minskar risken för att djuret får ned vätska och bakterier i luftvägarna. 

 

Under narkosen ges även lokalbedövning vid vissa ingrepp, för att djuret ska få den bästa smärtlindringen. Till det kommer naturligtvis allmän smärtlindring för de djur som behöver. 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved