Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Västerort

Bromstensvägen 174
163 55 Spånga

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag, helgdag 10.00 - 16.00.
Drop in vaccinering mån-tors 8.00-18.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 36 26 70
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Hund

 
På Djursjukhuset säljer vi högkvalitativt foder till din hund. Vi har dels helfoder för friska hundar samt ett stort sortiment medicinska foder specialanpassade för specifika sjukdomar och problem. 
 
Ett bra friskfoder med rätt näringsinnehåll är även viktigt för att förebygga sjukdomar.
 
De flesta i vår personal är utbildade i foder- och kostrådgivning, så det är bara att fråga om du undrar över något.
 
Valpen behöver ett foder med ökad mängd energi, protein och kalcium i jämförelse med vad den vuxna hunden behöver. Olika raser kan ha olika behov. Valpar av stora raser, som kommer att väga 25 kg eller mer som vuxen, bör t.ex. utfodras med mat som innehåller mindre kalcium och fett än vad små- och mellanstora raser får. Detta för att stimulera en frisk tillväxt av skelettet hos de stora rastyperna.
 
Den vuxna hunden är i åldern 1-6 år. Dessa hundar behöver allmänt mer begränsade mängder med fosfor, natrium, protein och energi. Din hunds unika näringsmässiga behov är styrt av rastyp och aktivitetsnivå. Aktiva hundar som behöver extra energi för arbete eller annan träning, behöver ett foder som motsvarar energiåtgången, bevarar en riktig näringsmässig balans och ger en frisk hud och päls.
 
Den äldre hunden har ett ändrat näringsbehov. Den löper större risk att få hälsoproblem t.ex. njur- och hjärtsjukdomar. Den kan också behöva ett mer lättsmält foder. Fodret till den äldre hunden bör därför innehålla en mindre mängd fett, fosfor, protein och kalorier, samt ha en ökad fibermängd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved