Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Västerort

Bromstensvägen 174
163 55 Spånga

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag, helgdag 10.00 - 16.00.
Drop in vaccinering mån-tors 8.00-18.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 36 26 70
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Katt

 
På Djursjukhuset säljer vi högkvalitativt foder till din katt. Vi har dels helfoder för friska katter samt ett stort sortiment medicinska foder specialanpassade för specifika sjukdomar och problem. 
 
Ett bra friskfoder med rätt näringsinnehåll är även viktigt för att förebygga sjukdomar.
 
De flesta i vår personal är utbildade i foder- och kostrådgivning, så det är bara att fråga om du undrar över något.
 
Kattungen behöver en avvägd mängd taurin. Taurin är en aminosyra som bl.a. hjälper till att bibehålla en normal hjärtfunktion samt bygga upp näthinna och könsorgan. Kattungar behöver också rätt mängd av kalcium och fosfor för att bygga upp starka ben och tänder.
 
Den vuxna katten är mellan 1-6 år. Här behövs begränsade mängder magnesium, fosfor natrium och energi. Vuxna katter behöver också taurin i rätt mängd för att bibehålla en normal funktion av hjärta, ögon och könsorgan.
 
Den äldre katten kan få problem med t.ex. ämnesomsättningen, levern, njurarna och ögonen. Lagom med fibrer för att gynna mage och tarm är nödvändigt samt minskad mängd magnesium och fosfor för att hålla urinvägar och njurar friska.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved