Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Västerort

Bromstensvägen 174
163 55 Spånga

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Lördag - söndag, helgdag 10.00 - 16.00.
Drop in vaccinering mån-tors 8.00-18.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 36 26 70
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Recept per telefon

 
Vi tar emot receptbeställningar av ett fåtal mediciner per telefon. Dessa recept går även bra att hämta i vår reception. Vid E-recept får ni en faktura hemskickad på receptarvodet.
 
Vanligast är recept på P-piller till katt (tänk på att p-piller till katt ger en ökad risk för juvertumörer, se vidare under Tips & Råd / Kastrering). Scalibor fästinghalsband är numer receptfritt och kan köpas på apotek.
 
Vissa andra mediciner kan skrivas ut per telefon t.ex. lugnande vid skotträdsla eller medicin vid fortlöpande behandling. Det krävs dock att djuret varit hos oss under det senaste året. I annat fall behövs ett poliklinikbesök, så att veterinär först får undersöka ditt djur.

Vid E-recept får ni en faktura hemskickad på receptarvodet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved