Välj stad

Välkommen till Evidensia Djursjukhuset Växjö

Renvägen 2
352 45 Växjö

Öppettider

Vardagar 7 - 22
Helger 10 - 22
Butik: vardagar 7 - 20, helger 10 - 16

Kontakta oss/Boka tid:

0470 - 71 90 50
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Den sista stunden

 
Den svåraste uppgift man har som djurägare är ta beslutet att låta sitt djur somna in. Det är alltid lika svårt att ta farväl av en kär familjemedlem.
 
Vi som arbetar på djursjukhuset har alla varit i samma situation med våra egna djur och vet väl hur det känns. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att det ska gå lugnt och fridfullt tillväga.
 
Även om det känns tungt att skiljas från sitt djur kan det kännas bra att veta att man kan hjälpa sin vän att slippa onödigt lidande och sluta på ett värdigt sätt.
 
Har du frågor om avlivning är du välkommen att ringa eller tala med någon ur personalen på plats på djursjukhuset. För mer information/frågor ring 0470 - 719050.
 
Vi samarbetar med Flattinge Smådjurskremering, www.flattinge-smadjurskremering.se, både för vanlig kremering och separat kremering.
Väljer du separat kremering får du hem askan i en urna.
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved