Välj stad

Förmånligt erbjudande från hippson

Prenumerera till halva priset
MED EN PRENUMERATION på kunskapsmagasinet Hippson håller du dig ständigt á jour med det senaste vad det gäller ridning och hästhållning. Vi baserar våra artiklar på vetenskap och beprövad erfarenhet och i varje nummer ger de mest namnkunniga hästmänniskorna sina tips.

Förutom att det finns ett stort tema om ett aktuellt ämne innehåller varje nummer av tidningen alltid mer än 30 sidor övningar och inspiration för bättre ridning och hästhållning. Dessutom besöker vi de mest intressanta internationella stallen och ryttarna och försöker gå till botten med aktuella frågeställningar inom ridningen såväl som själva näringen runt om kring. 
 
Hippson kommer ut sex gånger per år och en helårsprenumeration kostar i normala fall 345 kronor. Till dig som medlem i Evidensiaplus dubblar vi just nu prenumerationstiden, dvs för endast 345 kronor kommer du att kunna njuta av Hippson i hela två år framöver. 
 
Boka specialerbjudandet här >>.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved