Välj stad

Förmånligt erbjudande från Idre Fjäll

Hundvänliga Idre Fjäll
EN SEMESTER på Idre Fjäll är spännande fjällupplevelser, roliga och spännande aktiviteter samt skön avkoppling. Här är det enkelt att hitta något som passar alla i familjen och även hunden är välkommen.
Många aktiviteter ingår i boendet.
 
Medlemmar I Evidensiaplus erhåller 20 % rabatt på boendebokning i husdjursvänlig stuga 1 - 5 dygn v. 19 - 51 2015 samt veckobokningar v. 3 - 6, 10 - 11 samt 14 - 17 2016.
 
Gäller utvalda boenden i prisklass 1 - 15. Även sista-minuten-erbjudanden kan bli aktuellt vissa veckor. Boka på tel. 0253 - 410 00 eller via bokning@idrefjall.se och uppge bokningskod ”Evidensia”!

www.idrefjall.se

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved