Välj stad

Därför ska du aldrig lämna någon i bilen

 
Ta för vana att inte lämna din hund i bilen under sommarmånaderna. Varje år blir vi tyvärr påminda om hur hög och farlig temperaturen kan bli i en bil, även om det inte känns varmt utanför den. Och varje sommar tar Evidensia emot hundar som inte klarat av värmen och där några till och med dött på grund av den.
 
Hundar svettas inte som vi människor och kan lätt bli överhettade. Enligt vår bild, kan du se att en det vid lunch en vanlig skön sommardag med 23 grader i luften är 62 grader i din bil. Så lämna inte någon levande varelse i bilen.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved