Välj stad
 

Kompetensutveckling för hela branschen

Evidensia Academy – ett centrum för utbildning inom Evidensia Djursjukvård i hela Norden - startades 2014 .

Utbildningarna inom Evidensia Academy bygger på många års erfarenhet. Koncepten är beprövade och kvaliteten hög. Evidensia Veterinärmedicinskt Forum (EVMF) ansvarar för att säkerställa de veterinärmedicinska aspekterna inom koncernen. Angelägna teman för utbildningarna på Evidensia Academy kommer från EVMF genom dess olika ämnesgrupper. Evidensia Academy tar även inspiration från veterinärer och djursjukskötare på Evidensias enheter runt om i hela Norden, vilka dagligen har kontakt med djuren och deras ägare.

"I vår bransch är det avgörande att personalen hela tiden utvecklas. De flesta av Evidensia Academys utbildningar kommer att vara öppna för alla - oavsett om man arbetar hos oss, på sin egen veterinärklinik eller är en del av en annan kedja. Evidensia Djursjukvårds önskan är att höja den professionella kvaliteten för hela vår bransch, till glädje för djurägarna som får bättre vård för sina viktiga familjemedlemmar", säger René Ipsen, verksamhetsansvarig för Evidensia Academy.

Utbudet består av kurser för både veterinärer och djursjukskötare med utbildningsplatser i Danmark, Norge och Sverige. Evidensia Academy erbjuder bland annat strukturerade modulkurser som vi är ensamma om i Skandinavien. Utbildningarna innehåller både praktiska och teoretiska delar.
 

Välkommen till fortbildning i Evidensia Academy - öppen för alla kollegor!

 
 

Kurskatalog för modulkurser

BREDA VIDAREUTBILDNINGAR FÖR BÅDE VETERINÄRER OCH DJURSJUKSKÖTARE

Evidensia Academys kursbroschyr innehåller modulkurser. Det är dels en tvåårig kurs för djursjukskötare, ”Nurses Certificate”, dels en fyraårig kurs för veterinärer, ”General Practitioners Certificate”.

 

Vi har tagit fram heltäckande kurser för praktiserande veterinärer. Det är en serie kurser inom bland annat medicin, mjukdelskirurgi och oftalmologi. Vi har härigenom skapat en serie moduler, som brett ska täcka behoven i klinisk praktik.

 

Kursutbudet för djursjukskötare har tidigare varit mindre än det för veterinärer. Evidensia Academy har därför sammanställt en tvåårig serie modulkurser omfattande viktiga områden som alla djursjukskötare har användning för. 
 

Vi har valt att erbjuda kurserna på en attraktiv prisnivå. Såväl veterinärer som djursjukskötare kan således för en relativt låg kostnad följa hela modulserierna, i visshet om att få en omfattande utbildning till hjälp i det dagliga arbetet.

 

Evidensia Academy har även etablerat ett samarbete med VetPD inom hästområdet. Kurser inom hästpraktik hålls av VetPD på Evidensia Specialisthästsjukhuset Strömsholm och Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg.

Evidensia Academy kurskatalog 2015
Kurskatalogen för modulkurser som ges av Evidensia Academy. Bläddra i den här »
 
 

Mer information finns på Evidensia Academys webbplats »

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved