Välj stad
 

Evidensia Veterinärmedicinskt Forum – EVMF

Med uppdrag att utveckla veterinärmedicinen på lång sikt

När Evidensia bildades skapade vi också Evidensia Veterinärmedicinskt Forum, EVMF. Här ingår några av Evidensias och Nordens mest erfarna veterinärer. Ordförande är Lennart Sjöström, Diplomate ECVS och chefveterinär på Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm.


Syftet med forumet är att bevaka och utveckla de veterinärmedicinska frågorna inom Evidensia. På så sätt ska Evidensia fortsätta att hålla högsta veterinärmedicinska kvalitet både nu och framtiden. EVMF är en del av Evidensias ledningsgrupp och har därmed inflytande på verksamheten.

 

KVALITETSARBETE PÅ BRED FRONT


EVMF arbetar på bred front för att ständigt höja kvaliteten på vården, bland annat genom intern kompetensinventeringt. Ett konkret exempel på hur EVMF bidrar till att höja kompetensnivån inom hela koncernen är det Wikivet som man tagit fram, tillgängligt för alla medarbetare inom Evidensia. Wikivet består av nästan 100 utrednings- och behandlingsprotokoll för både häst, katt, hund och exotiska djur. På så vis gör vi specialistkunskap tillgänglig i hela koncernen, till glädje för alla våra kunder. 

Forskningsbaserad kunskap är en hörnsten i vårt sätt att arbeta. I ett unikt samarbete tillsammans med Statens Lantbruksuniversitet, SLU, har Evidensia anordnat en uppskattad kurs i forskningsplanering. Samarbete över gränserna är viktigt för den veterinärmedinska utvecklingen. Samtliga medlemmar i EVMF hittar du här >

 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved