Välj stad

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Flyinge

Flyinge Kungsgård
24793 Flyinge

Öppettider

Måndag: 8.30 - 16.00
Torsdag: 8.30 - 16.00
Fredag: 8.30 - 16.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 046-18 00 50

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Medarbetare

 
 
 
CHRISTIAN PEDERSEN tog veterinärexamen vid Köpenhamns Universitet 2004. Efter några år som hästveterinär i Danmark började han arbeta som klinikveterinär på Specialisthästsjukhuset 2006. 

 

Han är sedan 2011 specialist i hästens sjukdomar och är inskriven i ISELP (The International Society of Equine Locomotor Pathology). Christian arbetar på Flyinge Kliniken på måndagar. Han har ett speciellt intresse för ortopedi och hältdiagnostik.


På fritiden tränar Christian gärna travhästar och har ett brinnande intresse för både träning/tävling och avel/uppfödning.
 
 
 
 
 
ELLEN LAW tog veterinärexamen vid Köpenhamns Universitet 2011. Ellen har tidigare arbetat som hästveterinär på Hälsinglands Hästklinik och på Hallands Djursjukhus. Hon är under utbildning för specialistkompetens i hästens sjukdomar.

 

Ellen har arbetat på Specialisthästsjukhuset sedan 2013. Hon är inskriven i ISELP (The International Society of Equine Locomotor Pathology). Hon har även påbörjat utbildning inom hästodontologi (hästtandvård) och är under utbildning för att bli hästkiropraktor. Ellen är FEI treating veterinarian och godkänd officiell veterinär.

Ellen arbetar på Flyinge Kliniken på torsdagar. Hon har ett speciellt intresse för sporthästar, ortopedi och hästtandvård.

 
 
 
 
LISA HÖINES är utbildad djursjukskötare vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Skara 1990 och har arbetat på Specialisthästsjukhuset i Helsingborg sedan dess. Lisa är avdelningsansvarig för hästkliniken i Flyinge.

 

Lisa har lång erfarenhet av djursjukvård och har gått flertalet kurser och vidareutbildningar bland annat påbyggnadskurs för djursjukskötare inom rehabilitering vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Skara. Hon arbeter tillsammans med Ellen Law på Flyinge Kliniken på torsdagar.

 
 
 
 
 
 
 
 
ULF SJÖHOLM 

Ulf har arbetat på Specialisthästsjukhuset i Helsingborg sedan 1981 och har ansvarat för röntgenavdelningen där sedan 1986. Ulf utbildades och tjänstgjorde under Professor Berndt Strömberg i radiologi. Han är röntgenansvarig på Specialisthästsjukhuset och utför störstadelen av alla röntgenundersökningar där.

Han har gått ett flertalet vidareutbildningar inom djursjukvård och har föreläst i radiologi. Han har varit gralopptränare och är ett välkänt namn inom galoppsporten. Han arbetar tillsammans med Christian Pedersen på Flyinge Kliniken på måndagar.


Mer information om veterinär Line Greve som börjar i oktober kommer inom kort!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved