Välj stad

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Gävle

Travbanan
806 33 Gävle

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 026 - 12 60 68
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

MeDARBETARE

 
Hästkliniken Gävle veterinär Emma Björk.
Karin Lannér
Veterinär, tf Klinikchef

Tog veterinärexamen 2012. Karin har ett specialintresse för hästtänder och har gått alla tre stegen i den svenska vidareutbildningen.
Hon har också ett stort intresse för hältutredningar, ultraljud, ögonsjukdomar samt akutvård.
Karin brinner även för den ambulerande verksamheten och gillar att träffa hästar och hästägare i deras hem-miljö.
Karin började jobba på Hästkliniken Gävle i september 2015 och är sedan april klinikchef.
 
Uppväxt med egna hästar, har tävlat hoppning, dressyr och fälttävlan och äger ett 9-årigt halvblodssto
Hästkliniken Gävle veterinär Karin Lannér.
Emma Björk
Veterinär

Emma examinerades från Sveriges Lantbruksuniversitet 2015 och har tidigare arbetat som Distriktsveterinär i Hudiksvall och som Officiell veterinär inom Livsmedelsverket. Hennes största intresseområde är ortopedi samt den ambulerande verksamheten. Emma har gått flertalet vidarutbildningar inom hältutredning och ortopedi. 
 
Fritiden ägnas framför allt åt renovering av hästgården i Valbo. I familjen finns även två katter, en hund och två hästar. Emma rider främst dressyr, men har tidigare även tävlat flitigt i både hoppning och fälttävlan.
Hästkliniken Gävle veterinär Anja Pedersen.
Anja Pedersen - Tjänstledig för tillfället
Klinikveterinär

Veterinärexamen vid SLU i Uppsala, stannade efter detta kvar 1 år och jobbade studentfackligt på universitetet. Sedan styrdes kosan ner mot Östergötland och sedemera jobb på Distriktsveterinärerna i Linköping i 3 år. Flyttade sedan norröver igen och började arbeta på Strömsholm.Arbetar från och med hösten 2013 här på Hästkliniken Gävle.  Är även banveterinär på Sundbyholms Travbana.

 

Hästtokig ridskoletjej från unga år som mer eller mindre levde i stallet. Hann dock med att tävla på nationell nivå inom sportskytte under min uppväxt parallellt med hästarna. Bor med sambo i Uppsala.

Just nu består menageriet av två boxrar samt en frieser. Hästen rider och kör jag och har under senare tid även börjat träna frihetsdressyr. Hundarna gosas det mest med även om ambitionen har funnits att tävla i bruksgrenarna med dem.

Hästkliniken Gävle veterinär Emma Björk.
Johnny Norring
Godkänd Hovslagare

Johnny är utbildad på hovslagarskolan i Skara och har jobbat med sjukbelsag i 12 år. Han har samarbetat med kliniken i Gävle ända sedan ATG-tiden. Hans specialintresse inom hovslageriet är just sjukbeslag, att få hjälpa sina patienter och följa dem. Han smider egna specialanpassade skor. Fritiden ägnas åt dem egna travhästarna. 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved