Välj stad

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Kalmar

Kalmartravet
394 70 Kalmar

Öppettider

Måndag - torsdag: 8.00 - 20.00
Fredag 8.00 - 16.00

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0480 - 47 12 74
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Ambulerande veterinär

 

Från och med den 1 september 2015 är Evidensia hästkliniken i Tingsryd ersatt av ambulerande verksamhet där vi tar kliniken till dig.


Detta är en vidareutveckling av verksamheten som testats med under 2014 och  våren 2015. En verksamhet som har gett mycket gott gensvar hos djurägare då det har resulterat i mindre transporterande och möjligheten att till exempel vaccinera hela stallet samtidigt.

I vår bil kommer vi ha tillgång till i princip samma möjligheter som på kliniken med bland annat röntgen, ultraljud, tandutrustning och endoskop.
Självfallet har vi även möjlighet till vaccinationer, vissa utredningar och akutsjukvård om olyckan skulle vara framme.

Skillnaden är att vi kommer till er.

Ambulansen kommer höra till Kalmarkliniken men utgår från Karlshamn fyra dagar i veckan. Ambulerande veterinär Karl Zötterman är stationerad på Kalmarkliniken en dag i veckan. Det ger möjligheter att följa upp de fall som behövs även på klinik!
 
Precis som tidigare har den ambulerande veterinären en nära kontakt med Evidensia Specialisthästsjukhuset Helsingborg med allt vad det medför i form av akutsjukvård, fördjupad diagnostik och operation!

Ladda ner foldern om den ambulerande kliniken. →

 
 

Bokning sker via Evidensia Hästklinken Kalmar på 0480 47 12 74 
eller direkt med veterinär Karl Zötterman på 0725-195 744
eller e-post karl.zotterman@evidensia.se

 
Den ambulerande veterinärbilen med leg. veterinär Karl Zötterman utgår från Karlshamn fyra dagar i veckan. Karl finns på Kalmarkliniken en dag i veckan. 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved