Välj stad

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Mantorp

Mantorps Travbana
590 20 Mantorp

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 16.30.
Kvällsöppet till 20.30 på onsdagar och torsdagar

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 0142 - 36 90 66
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

BRA ATT KÄNNA TILL INFÖR BESÖKET

 


PARKERING, ANMÄLAN I RECEPTIONEN OCH URLASTNING


Vi har tillgång till en stor parkering på grusplanen mellan Travshopen och vårt ridhus. Där finns gott om utrymme att parkera och lasta hästar samt att vända utan att behöva backa med bil och hästtransport.

Innan ni lastar ur er häst ser vi gärna att ni kommer in i receptionen och anmäler er ankomst. I receptionen får ni registrera häst och ägare uppgifter. Ta med hästens pass. Vi hänvisar er sedan vidare antingen till vårt gäststall eller in på kliniken till den veterinär som ska undersöka er häst.

Vi har ett väntrum där vi bjuder på kaffe, te och choklad. Lättare fika finns att köpa ur en varuautomat och micro finns tillgänglig.

 

betalningsrutiner


De flesta veterinärbesök faktureras. Besiktningar, vaccinationer och köp av produkter ur vårt butiksortiment tar vi betalt kontant eller med kort.

Om ni har en veterinärvårds försäkring på er häst har ni möjlighet att få ersättning från försäkringsbolaget om hästen råkar ut för en (ersättningsbar) skada eller sjukdom. Vad och hur mycket just er försäkring ersätter, kan ni läsa i ert försäkringsbrev eller via kontakt med ert försäkringsombud.

Profylax dvs förebyggande åtgärder såsom vaccinationer, tandvård och normalskoningar ersätts inte av försäkringsbolaget. För att vara helt säker på vad er försäkring omfattar kan ni alltid kontakta ert försäkringsbolag.

Direktreglering
Vi kan erbjuda direktreglering av veterinärvårdsfakturan med ert försäkringsbolag.
Direktreglering innebär att försäkringsbolaget direkt ersätter kostnaderna som täcks av försäkringen. Ni behöver inte ligga ute med pengar i väntan på ersättning som era försäkringsvillkor omfattar. Ni får endast faktura på er självrisk. Ta med hästens försäkringsnummer vid besöket om ni vill ha ert besök direktreglerat. Agria och Dina försäkringar vill att ni fyller i en skadeanmälan vid direktreglering. Blanketter för detta finns i receptionen. Vi tar ut en administrativ avgift (110kr+moms) för direktreglering.
Efter en utförd direktreglering av ert besök kommer fakturan bestå av den del ni ska betala efter att försäkringsbolaget ersatt det som ingår i era försäkringsvillkor. Det kan vara självrisk, ett startbelopp och viss % på resterande kostnader samt mediciner eller åtgärder som inte omfattas av försäkringen.

Andra alternativet är att ni får hela fakturan, betalar hela fakturan och sedan själva administrerar ansökan om ersättning från ert försäkringsbolag.

Kreditansökan - delbetalning
Vi har ett samarbete med Resurs Bank. Önskar ni att få dela upp veterinärvårdsfakturan och betala senare, lite i taget, så kan vi hjälpa till med en kreditansökan hos Resurs Bank. Prata med receptionisten vid besöket så hjälper vi er med det.


ni är alltid välkomna att höra av er om ni undrar något inför ert besök!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved