Välj stad

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Örebro

Travbanevägen 10
702 31 Örebro

Öppettider

Ring för tidsbokning.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 019 - 24 52 79
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Välkommen till hästkliniken örebro

 

Hästkliniken Örebro ligger på Örebro travbana i Marieberg, ca 1 mil söder om City.

 
Du är välkommen med alla typer av problem hos din häst och oavsett hästras. Vårt specialområde är hältutredningar. Ring och boka tid.
 
 
På kliniken finns utrustning för bla:
-digitalröntgen
-ultraljudsundersökningar
-endoskopi av luftvägarna
-EKG
-kirurgi
-operationer, där hästen kan åka hem samma dag, till exempel kastrationer (även klapphingstar), artroskopier, tandproblem och griffelbensfrakturer.
 
Från och med hösten 2015 kommer vi även att kunna hjälpa Er på hemmaplan då vi utökar vår verksamhet med en ambulatorisk del.  Vi kan hjälpa Er med bland annat hältutredningar inkl. röntgen, luftvägsundersökningar, munhåleundersökningar och vaccinationer mm. Ring oss om Ni vill boka tid eller höra mer.

NYTT PÅ kLINIKEN


Nu har vi förstärkt Hästkliniken Örebro med veterinär Anne Imeland. Anne har lång erfarenhet av hästar både i arbetet och som hobby. Anne har jobbat som distriktsveterinär, klinikveterinär och har drivit privatpraktik. Hon har även arbetat som lektor på Norges Veterinärhögskola. Hon har tävlat och tränat egna hästar i dressyr. Vi välkomnar Anne i vår verksamhet!

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved