Välj stad

Välkommen till Evidensia Hästkliniken Umeå

Bölevägen 92
904 34 Umeå

Öppettider

Måndag, onsdag 7.30-20.00
Tisdag, torsdag och fredag 7.30-16.30

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 090 - 223 30
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Medarbetare

 

Maria Conradsson


Veterinär

Veterinärexamen 1988 och innehar specialistkompetens i hästens sjukdomar. Maria började på Umeåkliniken 1992 och är sedan 2002 klinikchef. Maria är speciellt intresserad av ultraljud och kirurgi men arbetar även med allmän poliklinik inklusive hältutredningar och medicinska problem.
 

Siri Morén


Veterinär

Siri tog veterinärexamen 2015 och har efter det jobbat på hästklinik, men även delvis på smådjursklinik i Östersund. Hon har även jobbat en kortare tid hos distriktsveterinärerna i Vännäs. Siri har praktiserat hos ortopeden Sue Dyson i England och även på en större klinik i New Jersey, USA.
 

Catharina Kjellström


Leg. djursjukskötare

Catharina har jobbat på Skellefteåkliniken sen 1988 och är legitimerad djursjukskötare. Nu jobbar hon både i Umeå och i Skellefteå. På fritiden ägnar hon sig åt familjen inklusive hundar. Catharina har även blått bälte i karate.


 

Patrik Winberg


Djurvårdare och Hovslagare

Patrik har gått hovslagarutbildning på Nordvikskolan 1997 och har jobbat som hovslagare sedan dess. Han jobbar deltid på kliniken som assistent och använder sitt kunnande när det gäller hovproblem och sjukbeslag vid behov.

Har egna travhästar sedan många år tillbaka och då är det speciellt kallblod som gäller. Vägen till Patriks hjärta går genom magen.


 

Terese Nilsen


Djurvårdare och Hippolog

Terese har erfarenhet av hästar sedan tidig ålder, då främst ridning. Utbildade sig på Forslunda naturbruksgymnasiet med inriktning häst och trav 2003-2006. Studerade därefter Hippologutbildningen med travinriktning på Wången via SLU, hippologexamen 2008.

Arbetat på kliniken sedan oktober 2013. Har innan dess varit vikarie på kliniken.

Fritiden spenderas med hennes två storpudlar och en kallblodstravare. Terese utövar och tävlar även i beridet bågskytte. 


 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved