Välj stad
 

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför behöver vi dig

Vill du arbeta inom en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård? Vill du skapa största möjliga trygghet för varje djur och djurägare? Då är vi nyfikna på dig.


Inom Evidensia behöver vi alltid duktiga och engagerade medarbetare. Hos oss kan du jobba inom hela Norden och med samtliga sällskapsdjur, på en av våra djurkliniker, djursjukhus, hästkliniker eller hästsjukhus. Vilket djurslag du än vill arbeta med och vilken klinik du än är nyfiken på, kommer du att känna av vår speciella och gemensamma Evidensia-anda.


Vi har respekt för våra kunder och för varandra. Alla medarbetares ansvar, befogenheter och roller är tydliggjorda. Personalen har klara arbetsrutiner och vet vad som förväntas av dem. Våra kunder märker att vi känner stolthet över att få vara en del av teamet Evidensia. Vi har ett gott arbetsklimat som känns i väggarna och sprids till alla som besöker oss.

Är du intresserad av att jobba hos oss? Mejla en ansökan till personal@evidensia.se
 

 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved