Välj stad
 

Biomedicinsk analytiker (BMA)

Biomedicinsk analytiker (BMA) är en legitimerad yrkeskategori för arbete på laboratorium. Den biomedicinska analytikern är en viktig del av Evidensias djursjukvård och utför provtagningar samt analyserar och bedömer proverna. Resultaten ger ett underlag för veterinärens bedömning av patientens sjukdom. Arbetet utförs både manuellt och med avancerade instrument. Det är ett självständigt arbete som kräver stor noggrannhet och innebär ett stort ansvar.


Utbildningen till biomedicinsk analytiker är densamma för djursjukvården som för humansjukvården och finns på flera högskolor och universitet.


Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved