Välj stad
 

Djurvårdare

Djurvårdare på utökad nivå är den som läst utbildningen C15 före den 31 december 2009 eller grundkurs i läkemedelshantering (D9)  från 2010 eller är veterinärstudent och klar med årskurs tre, inklusive farmakologin. Som djurvårdare på utökad nivå får du utföra fler uppgifter som till exempel att ge injektioner i muskel och under hud, under veterinärens ansvar.

Utbildning för att bli djurvårdare på utökad nivå finns vid SLU och på gymnasier med lantbruksinriktning.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved