Välj stad
 

Legitimerad djursjukskötare

Legitimerad djursjukskötare arbetar med de veterinärmedicinska delarna som fanns i det tidigare djursjukvårdaryrket. Som legitimerad djursjukskötare får du till exempel vaccinera och delta vid operationer, passa narkos, röntga, ta blodprov, utföra sårvård, ge telefonrådgivning med mera. Eftersom yrket är behörighetsreglerat måste du följa regler om journalföring, intygsskrivande, anmälningsplikt med mera. Du kan också prövas av Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård om något går fel vid en behandling.

Utbildning för att bli legitimerad djursjukskötare finns vid SLU.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved