Om oss

Alla vi som möts inom Evidensia har en sak gemensam. Det spelar ingen roll om du är djurägare, veterinär, assistent eller professor. Det spelar heller ingen roll om vi möts i operationssalen på ett av våra djursjukhus eller vid undersökningsbordet på en av våra djurkliniker. Eller om vi träffas på en av Evidensias många utbildningar eller i forskningssammanhang.

Till Evidensia kommer djurägare, medarbetare och verksamheter som söker allra högsta kvalitet. Denna gemensamma kärna har lett till att Evidensia på kort tid kunnat bygga upp en av Europas både största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård.

Med många av världens ledande specialister och några av Sveriges äldsta djursjukhus i spetsen driver och leder vi utvecklingen inom djursjukvården. För oss är kärleken till samtliga sällskapsdjur och passion för yrket vårt erbjudande till dig som djurägare. Vi erbjuder ditt djur det allra bästa oavsett om det gäller en enklare omplåstring eller den mest kvalificerade vården, som kräver både specialister och toppmodern utrustning.

Varmt välkommen till vår värld.
Besök den vanliga hemsidan
Kontakta oss
Evidensia - En av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård!