Välj stad
 

Om Evidensia

 

Vi vill se fler friska och lyckliga djur.

Därför skapar vi framtidens djursjukvård.

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård.   Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.
 
Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur - dygnet runt, året om. 

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård.
 

"VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD"


"Alla vi som möts inom Evidensia har en sak gemensam. Det spelar ingen roll om du är djurägare, veterinär, assistent eller professor. Det spelar heller ingen roll om vi möts i operationssalen på ett av våra djursjukhus eller vid undersökningsbordet på en av våra djurkliniker. Eller om vi träffas på en av Evidensias många utbildningar eller i forskningssammanhang.

Till Evidensia kommer djurägare, medarbetare och verksamheter som söker allra högsta kvalitet. Denna gemensamma kärna har lett till att Evidensia på kort tid kunnat bygga upp Nordens både största och kvalitetsledande kedja för djursjukvård.

Med många av världens ledande specialister och några av Sveriges äldsta djursjukhus i spetsen driver och leder vi utvecklingen inom djursjukvården. För oss är kärleken till samtliga sällskapsdjur och passion för yrket vårt erbjudande till dig som djurägare. Vi erbjuder ditt djur det allra bästa oavsett om det gäller en enklare omplåstring eller den mest kvalificerade vården, som kräver både specialister och toppmodern utrustning.

Varmt välkommen till vår värld."

 

/ANDERS THUNBERG, EN AV EVIDENSIAS GRUNDARE

 

Om namnet Evidensia


Evidensias namn kom till under en tågresa. Det var en vårdag i april 2012 när Evidensia höll på att bildas som den blivande vd:n Anders Thunberg skulle ta tåget från Stockholm till Örebro. Han bestämde sig för att använda hela resan till att fundera på ett namn.

Fyra av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus var på väg att bilda något gemensamt. Men vad var det som förenade dessa djursjukhus? Att vi har liknande värderingar, tänkte Anders. Att vi arbetar på samma sätt. Att vi drivs av att utvecklas och ständigt finna ny kunskap för att bota och rädda djur. Att vi alltid arbetar evidensbaserat. Vi har lång erfarenhet och arbetar alltid med stöd i senaste forskning utifrån förutsättningarna för varje djur.

Evidens var ett ord som Anders inte kom undan. Evidensbaserad vård. Det är kärnan i vår verksamhet, tänkte han. Ett ord med rötter i det latinska språket och som känns tidlöst och andas kvalitet.

Redan när tåget rullade in på Sundbybergs Station kom Anders på det: ”Självklart, vi ska vi heta Evidensia! Evidensia Djursjukvård.
Om Evidensia
 
Evidensias vd Anders Thunberg
Anders Thunberg, en av grundarna bakom Evidensia Djursjukvård.
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved