Välj stad
 

Våra ägare

Evidensia Djursjukvård är ett vanligt svenskt aktiebolag. Ägarna delar Evidensias vision – att fortsätta driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt till förmån för både djur, djurägare och medarbetare.
 
• Stiftelsen Strömsholm Djursjukvård som tidigare var affärsdrivande ägare av verksamheten i Strömsholm.
• Stiftelsen Svensk Djursjukvård som tidigare drev verksamheten i Helsingborg och Malmö.
• Evidensias ledning och ett större antal medarbetare. 
• EQT, ett svenskt private equity-bolag med huvudkontor i Stockholm. EQT grundades 1994 och delar Wallenbergsfärens värderingar kring ansvarsfullt ägande och långsiktig utveckling. 

Satsningen på Evidensia Djursjukvård bygger på långsiktighet och engagemang. Det är en av orsakerna till att styrelsen och aktieägarna i Evidensia har beslutat att inga aktieägarutdelningar ska ges. Vinstmedel stannar kvar i Evidensia för att återinvesteras i verksamheten.  
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved