Välj stad

KUNDSERVICE

 

Vi finns närhelst du behöver oss - dygnet runt och året runt!


Detta är något som vi är enormt stolta över.

För att kunna erbjuda denna tillgänglighet så finns Evidensia Kundservice för dig när vi inte är på plats.

Om olyckan skulle vara framme och vi inte har öppet så behöver du inte leta efter nytt telefonnummer utan får erbjudande om att bli vidarekopplad till vår kundservice. Du får då tala med trygg och kompetent personal som slussar dig vidare till närmaste dygnet-runt öppna sjukhus om behov finns. För tidsbokning och övriga frågor så kan kundservice hjälpa dig genom att kontakta din klinik, som ringer upp dig nästkommande vardag. Naturligtvis så kan du välja att själv ringa upp din klinik när de åter har öppet.

 

"Vi vill veta vad du tycker"


"Vi arbetar kontinuerligt med att utvecklas och bli bättre på att möta ditt behov som kund.

Din upplevelse av kontakten med oss är oerhört viktigt och vi tar gärna emot dina synpunkter, positiva men också tankar om hur vi kan förbättra vår kundservice och vad som är viktigt för dig. Du är alltid välkommen att mejla oss på kundservice@evidensia.se.

Vår gemensamma målsättning och högsta prioritet är att ge ditt djur den bästa behandling och omsorg och dig som kund den bästa service och omtanke. När du än behöver det."

 

/ANNA KJERRMAN, ANSVARIG FÖR EVIDENSIA KUNDSERVICE SVERIGE

anna.kjerrman@evidensia.se
Mejla kundservice
« Tillbaka

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved