Välj stad
 

Generell information om priser på Evidensia Djursjukvård

Varje klinik och sjukhus inom Evidensia har sin egen prislista. För att få rätt information när du söker prisinformation på vår hemsida är det viktigt att du ser efter att prislistan gäller din hemmaklinik.

Alla kliniker och sjukhus har inte en prislista på hemsidan. Då kan du i stället ringa för att få en prisbild av önskad behandling. Ibland måste våra medarbetare göra en klinisk undersökning för att kunna ge prisinformation.

Hos oss får varje patient individanpassad vård. Det innebär att vi sällan kan veta i förväg vad en behandling kommer att kosta. För vissa behandlingar kan kostnaden variera från fall till fall, bland annat eftersom olika behandlingsalternativ passar olika patienter. Om det finns fler alternativ kommer den behandlande veterinären alltid föra en dialog med dig som djurägare om vilket alternativ som är mest optimalt. Vi kan heller inte veta i förväg exakt vad som kommer hända vid exempelvis en operation.

Om ditt djur blir inskrivet hos oss kommer vi att hålla kontakt med dig för att bland annat ge dig uppdaterad information om vilken summa behandlingen ligger på för tillfället. Vi strävar alltid efter att ge kostnadseffektiv vård.
 
En sak som kan vara bra att veta är att vård för djur inte är skattefinansierad, till skillnad mot vård för människor. Det innebär att det är djurägaren som bekostar vården. Det är en orsak till att många väljer att skaffa en försäkring.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved