Välj stad
 

Om jag inte är nöjd - vad gör jag då?

460 000 patienter besöker oss varje år. På Evidensia Djursjukvård är vi stolta över att vi har så många nöjda kunder. I vår senaste kundundersökning hade vi ett NKI (Nöjd-kund-index) på 92! Det är ett högt betyg.

Men vi lutar oss inte tillbaka för det, utan jobbar med ständiga förbättringar i vår verksamhet. Till exempel har vi startat en kundklubb, Evidensiaplus, för att kunna ha en tätare kontakt med dig som djurägare även när du inte är på plats hos oss. På vår hemsida har vi lagt goda råd om vanliga bekymmer som vi vet att djurägare har. Oavsett tid på dygnet kan du dessutom alltid få prata med någon när du ringer oss. När den lokala djurkliniken stänger kopplas telefonen till ett dygnet-runt-öppet djursjukhus.


Kontakta kliniken

Varje klinik och djursjukhus har en egen lokal ledning, för att skapa de bästa förutsättningarna på plats. Om du inte skulle vara nöjd med bemötandet eller den vård ditt djur erhållit vänder du dig till den lokala ledningen, alternativt till affärsområdeschefen (som du hittar här). Om ni trots dialog inte hittar någon lösning så finns det två nämnder som du som djurägare kan vända dig till.


Opartisk bedömning vid oenighet

Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård prövar veterinärmedicinska frågor om disciplinansvar för djurhälsopersonalen. Där får du en opartisk och professionell bedömning av ditt fall. 

Det finns även möjlighet att vända sig till branschorganisationens etikråd, även när det gäller frågor om pris eller bemötande. Alla Evidensias djursjukhus och kliniker är medlemmar i Svensk Djursjukvård, vilket borgar för säker och professionell djurvård. Genom vårt medlemskap har vi lovat att följa organisationens regelverk. Det är en extra trygghet för dig och ditt djur.
Vi har gärna en direkt dialog med dig som kund. 
NKI = Nöjd-Kund-Index.
Evidensia Djursjukvård är medlem i branschorganisationen. 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved