Välj stad

Välkommen till Evidensia Smådjurskliniken Jönköping

Ebba Ramsays väg 108
555 94 Jönköping

Öppettider

Mån - tors 8 - 20, fre 8 - 17
Drop-in för vaccination tis 17.30 - 19.30

Kontakta oss/Boka tid:

036-37 91 91
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Allmän information

 
Vi på  Smådjurskliniken Jönköping finns här för att ta väl hand om alla de djur och djurägare som kommer till oss.

Vi försöker alltid ha så lite väntetid som möjligt men ibland kan akuta sjukdomsfall som inte kan vänta göra att det blir en viss fördröjning. Vi sätter av tider till akutpatienter och har varje dag en akutveterinär för dessa fall. Vid hög arbetsbelastning kan det ändå drabba tidsbokade patienter.

Att beräkna hur lång tid varje besök tar är svårt. Det kan till exempel bero på att patienterna har mer omfattande problem än det som uppgavs vid den första telefonkontakten.

Vi har en röntgenapparat och när flera patienter skall röntgas blir det lätt väntetider. En del patienter behöver lite lugnande innan vissa undersökningar eller behandlingar, vilket gör att besöket kan dra ut på tiden.

Vi är medvetna om att många har tagit ledigt från jobbet för att besöka oss. Vi gör alltid vårt bästa för att ge dig och ditt djur en så bra service som möjligt.
Inför besöket på Djurkliniken Jönköping.
Under länkarna i menyn finns massor av bra information för dig som djurägare. Läs gärna igenom de olika avsnitten innan ditt besök hos oss.

Har du frågor som du inte finner svar på  inom dessa områden är du givetvis välkommen att kontakta oss via mejl eller telefon.


Receptförskrivning på Smådjurskliniken Jönköping
För att kunna behandla ditt djur på rätt sätt behöver vi undersöka det innan vi startar en behandling. Veterinärer är reglerade i lag och har inte rätt att skriva ut medicin åt djur utan föregående undersökning.

För sällskapsdjur finns följande undantag:
  • p-piller åt katt (tänk på att p-piller till katt ger en ökad risk för juvertumörer
     
  • medel mot parasiter.
     
  • vid livslång medicinering av kroniska sjukdomar kan man förnya recept utan besök. Veterinären avgör hur ofta besök behövs för varje patient, men det är alltid minst en gång om året. Detta för att ha medicineringen under kontroll och för att ditt djur ska må bra.
För alla annan receptförskrivning gäller att djuret först måste undersökas.
Alla recept skickas elektroniskt till samtliga apotek och administrationsavgiften för detta är 125 kr. Detta receptarvode kommer till er via faktura och skickas ut automatisk av vår programvara, Trofast, som alltså står som avsändare på fakturan.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved