Välj stad

Välkommen till Evidensia Smådjurskliniken Jönköping

Ebba Ramsays väg 108
555 94 Jönköping

Öppettider

Mån - tors 8 - 20, fre 8 - 17
Drop-in för vaccination tis 17.30 - 19.30

Kontakta oss/Boka tid:

036-37 91 91
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Betalning

 
Patientavgifter ska betalas i samband med att djuret lämnar kliniken efter sitt besök.

Av säkerhetsskäl hanterar vi inte längre kontanter på Djurkliniken Jönköping (gäller från 1 nov 2016). Det är av omtanke för våra medarbetare eftersom kontanthantering innebär en större risk för rån och inbrott.
Du kan betala med alla vanligt förekommande kredit- och betalkort.

Du kan tyvärr inte betala mot faktura.

För djur som varit inneliggande över dagen ska betalning ske vid hämtning av djuret. Eftersom det för dessa djur ofta rör sig om större belopp går det bra att få ett förhandsbesked via telefon före hämtningen.

Vi kan även hjälpa till med direktreglering av patientavgift med ditt försäkringsbolag mot en avgift (se särskilt avsnitt).
Betalning för vård på djurkliniken Jönköping
DIrektreglering
Om ditt djur är försäkrat kan vi hjälpa dig att göra en direktreglering med ditt försäkringsbolag under kontorstid. Vi kan dock inte lova att försäkringsbolaget accepterar direktreglering. Detta kan vara fallet vid vissa sjukdomar eller om försäkringen är relativt nytecknad.

Direktreglering innebär att du betalar din självrisk och eventuell djurägardel på överskjutande avgift direkt till kliniken. Resterande belopp faktureras försäkringsbolaget.

Vår avgift för direktreglering är 105 kronor.

Går djuret hem efter att försäkringsbolaget har stängt för direktreglering, kan vi beräkna ett schablonmässigt belopp att betala. Vi gör direktregleringen med försäkringsbolaget i efterhand och justerar det exakta beloppet med dig senare.

För att kunna hjälpa dig med direktreglering krävs att du har med dig ett gällande försäkringsbrev vid inskrivningen.
Direktreglering med försäkringsbolag, Djurkliniken Jönköping.
Notera att kan finnas reservationer i din försäkring som innebär att den kanske inte ersätter precis den aktuella skadan eller att hela försäkringsbeloppet redan har utnyttjats.

Från och med 1 november reglerar Agria endast ett kvitto. Vi kan därför ej längre reglera gamla kvitton i samband med besöket.

Vi rekommenderar dig att alltid själv ta kontakt med ditt försäkringsbolag inför en större operation för att kontrollera att försäkringen täcker det aktuella ingreppet.

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved