Välj stad

Välkommen till Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva

Månskärsvägen 13
141 75 Kungens Kurva

Öppettider

Måndag - fredag: 8.00 - 21.00.
Akutmottagning: må - fr: 8.00 - 21.00,
lö, sö, storhelger: 9.00 - 21.00.

Kontakta oss/Boka tid:

Tel: 08 - 505 288 00
E-post

”Ej akuta frågor. För tidsbokning eller övriga frågor: mejla ditt namn och telefonnummer så kontaktar vi dig”

Priser och betalsätt

 

Priser och betalsätt på Södra djursjukhuset


Hjälp oss att göra dig nöjd!
 
Bästa Kund!
Allt fler kunder vill ge sin hund och katt säkrast och bästa möjliga vård. Oftast betyder det mycket högre sammanlagda kostnader än förr. Tyvärr är också missförstånd kring kostnader den vanligaste orsaken till missnöje.
 
Ett känsligt ämne
Det är känsligt att tala om pengar i samband med vård. Vissa kunder blir irriterade om vi för
ofta nämner vad det kan kosta, andra vill själva överväga varje enskilt beslut. Vi försöker anpassa oss efter dina behov.
 
Fråga vad det kostar
Hjälp oss genom att hela tiden fråga vad det kostar när vi rekommenderar olika undersökningar och behandlingar. Vi blir glada för hjälpen. I vårt journalsystem är det lätt att se vad kostnaden blir. Vi skriver sedan i journalen det som sagts för att minimera risken för missförstånd.
 
Kostnadsexempel
En grundkonsultation kostar 780 kr. Då ingår en yttre undersökning under högst 15 minuter.
För extra tidsåtgång, behandlingar och undersökningar tillkommer ytterligare avgifter. En till synes kort undersökning med t ex prover eller röntgen kan därför kosta 2000–5000 kr. En sjukdom som kräver en större operation kan på kort tid komma att kosta 20 000–30 000 kr eller ibland mycket mer. Efter klockan 17:00 på vardagar kostar en tidbokad grundundersökning 880 kr.
 
akutmottagningen måndag–fredag mellan 8–17 kostar en konsultation 1200 kr. På måndag–torsdag kl. 17–21 kostar konsultationen 1600 kr, för övriga arvoden tillkommer akuttillägg med 55%. Från fredag efter kl. 17.00 till måndag kl. 8.00 är avgiften 2500 kr. För övriga arvoden tillkommer akuttillägg med 65%. Motsvarande kostnader i exemplet ovan blir då 3000 – 8000 kr.
 
Betala gärna med kort
Vi tar emot betalning med kreditkort (kontanter till och med 1 oktober 2016). Är ditt djur försäkrat kan vi, under kontorstid, göra en sk direktreglering med ditt försäkringsbolag till en kostnad av 165 kr. Många försäkringsbolag har numera snabba och bra rutiner för att du som djurägare ska kunna reglera själv och på så sätt slippa väntetid och direktregleringsavgift.
 
Direktreglering under kväll/helg
Då försäkringsbolagen har stängt för direktreglering kan du efter godkänd kreditupplysning få besöket reglerat och fakturerat till din hemadress, detta gäller endast om ditt djur har legat inne på vårdavdelningen eller blivit opererat och det finns en gällande försäkring på djuret. Vi reglerar då besöket nästkommande vardag till en kostnad av 165 kr där faktureringsavgift är inkluderad.
 
 
Försäkra din fyrfota vän! Med hopp om att du ska trivas hos oss.
 
Annette Nyholm
Sjukhuschef


 
 
 
Jag är försäkrad!
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Evidensia

Välkommen till oss på Evidensia. Sedan starten 2012 har vi vuxit och är i dag en av Europas största och kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vår storlek är din trygghet. Vilken av våra kliniker eller djursjukhus du än besöker gör vi allt för att ditt djur ska återfå hälsan.
Vi tror på kvalitet och erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi satsar på kompetens och bedriver utbildning och klinisk forskning. Det gör att vi kan erbjuda den bästa veterinärmedicinska hjälp som finns.

Du kan alltid ringa oss, dygnet runt, året om.

Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. 

Våra Djursjukhus

Djursjukhus

Hästsjukhus

Vi finns i hela Norden!

Med närvaro på närmare 170 platser har vi kliniker och djursjukhus för varje behov. Du hittar oss i Sverige, Finland, Norge, Danmark. Nederländerna, Tyskland och Schweiz.

Evidensia Djursjukvård AB  |  Djursjukhusvägen 11,73494 Strömsholm Sverige  |  Tel: 0771 - 45 40 00 |  E-post
© Evidensia, All rights reserved